Edward Riedl (M)

Ibland är Lennart Holmlund (S) bara för mycket

Ibland blir Lennart Holmlunds (S) utspel bara för mycket. Nu har han i två bloggar kritiserat att moderater besökt Umeå fotbollsfestival och gått runt på området i moderattröjor och sett bra ungdomsfotboll. I de fall folk kommit fram också pratat med dem. Vi har inte delat ut partimaterial eller liknande. Vi har bara varit ute bland västerbotteningarna och samtalat med dem som velat. Problemet för sossepampar som Lennart är att de tidigare varit vana att själva bara ha egna arenor. Genom den facklig politiska samverkan så för de fram sin ensidiga propaganda, affischerar lunchrum och arbetsplatser där inga andra partier har tillträde.

Jag förstår att Lennart och andra sossar börjar bli desperata. Svenska folket verkar ha genomskådat er avsaknad av fungerande politik enligt de senaste opinonsmätningarna. Inte ens era egna väljare vill se Mona Sahlin som statsminister. Vi moderater är fler än någonsin och vi är ute varenda dag och träffar väljare på olika ställen. Jag förstår att ni tycker det är jobbigt. Men vi kommer att fortsätta vara ute och träffa väljare och samtala med dem om hur framtidens Umeå och Sverige skall se ut.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

19 kommentarer

  1. Sneaker

    Du skrev ju själv att du kampanjat och avslöjas nu med handen i syltburken. Vi får se vad fotbollsförbundet tycker om detta.

  2. Pelle

    Att bedriva kampanjarbete på en fotbollsfestival för ungdomar som du skriver på din blogg den 29 juli är bara för mycket.

    Du som kampanjledare för M står som ansvarig för detta övertramp som känns väldigt olustigt.

    Att vara ute och sprida ett politiskt tvivelaktigt budskap bland barn som har långt till rösträttsåldern är barockt och väldigt typisk högerpolitik som vi sett mycket av i historien.

    Jag tycker att dina partikamrater skall uppmana dig att ta ”time out” så du kan tänka igenom dina handlingar!

    Till övriga moderater riktar jag uppmaningen ovan – ge Edward ledigt för gått.

  3. Valdemar

    Du skriver att Lennart Holmlund ibland bara är för mycket -sanningen är den att du ALLTID är för mycket!

    Att gå omkring i en ljusblå tröja och låtsas vara arbetarnas vän – det är en ljusblå lögn – och dessutom göra det på fotbollsfestival för ungdomar som långtifrån uppnått rösträttsåldern är en skam för ditt parti!

  4. lf

    Ja,ibland är ER alldeles för mycket.Du skriver bl.a att sossarna för fram sin ”ensidiga propaganda” kan du utveckla det uttrycket?

  5. Edward Riedl

    Svar till Sneaker (2010-07-31 11:33)
    Kalla det vad du vill. Tro mig – Fotbollsförbundet har inga som hellst synpunkter på det vi gjort. I sådant fall så är det lika illa när sossar har på sig sosserosen när de går på området. Storm i ett vattenglas orsakat av sossar som ivrigt skakar glaset i brist på eget arbete.

  6. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-07-31 13:17)
    Du verkar inte förstått något av detta kan jag se på din kommentar. Eller så missförstår du medvetet vilket ligger närmre till hands efter som du verkar läskunnig. Mitt förslag är att du läser igen. Läs vad jag skrivt så ser du vad vi gjort och inte gjort. Förklara sedan skillnaden mot sossar som gör samma sak hela tiden. Sedan kan vi kalla det precis vad vi vill. Dessutom pratar vi inte politik med unga vilket jag också skrev utan med deras föräldrar om de kommer fram. Vi är ute däär väljarna finns och samtalar vid intresse med dem. Demokratiskt arbete heter det.

  7. Conny Forsström

    Det jag refererade till när jag skrev om händelserna i Visby under Stockholmsveckan där är att stureplansmoderater utfört symboliska handlingar i syfte att visa förakt för de som inte har det så gott ställt pengamässigt. Jag klistrar in en länk här.

    http://www.aftonbladet.se/sommarisverige/article7542147.ab
    Det man gjort är t.ex. att man köpt 50 hamburgare och sedan slängt 49, alltså ätit en. Champagne dricker stureplansbratsen också och det köpte man två flaskor och hällde ut en. Inte så smart gjort inför valet kan tyckas, att på detta symboliska sätt visa moderat förakt för svaga.

  8. Pelle

    ”Moderatkampanj vid Umeå fotbollsfestival”.

    Detta är rubriken på din blogg 29 juli – står du inte för det du skriver på din blogg?

    Skall vi inte tro på det du skriver på din blogg utan vänta på att du ändrar vad du menar?

    Nä Edward detta med att kampanja på fotbollsfestivalen är ett gravt lågvattenmärke, sen kan du försöka vrida och vända på detta – fortsätta vara otrevlig i dina kommentarsvar det ändrar inte ditt valda lågvattenmärke – ta ”time out” det är den bästa insats du kan göra för M i dagens läge!

    Moderater se till att Edward tar ”time out” för partiets bästa!

  9. Mer övertygad än någonsin.Moderaterna så klart!

    Vilken superkampanj ni kört igång,reaktionerna från vänsterhåll visar att ni håller på att skapa panik.
    Mycket bra arbete från dig Edward och övriga Moderatkandidater.
    När tom vänsterkungen Holmlund börjar darra så förstår man vidden av ert arbete.
    Man träffar åtskilliga som är utleda på makteliten på vänsterkanten som skall taga tillbaka våra jobbskatteavdrag för att kunna strö dessa pengar på de mest sanslösa projekt,inte minst skapa utrymme för arvodeshöjningar till politiker.
    Stopp och låt alliansen fortsätta med en sunda ekonomiska budgetar som skapar framtidstro för oss svenskar.

  10. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-07-31 21:08)
    Återigen så uppmanar jag dig att läsa det jag skrivit så att du skall förstå vad det handlar om. Sedan kan vi kalla det vad vi vill. Det vi gjorde (gick runt i m-tröjor är helt ok enligt alla överenskommelser) kalar vi för en del i vår kampanj. Om andra lägger in andra värderingar i detta än vad vi faktiskt gjorde så kan vi försöka förklara det för dem. Vill de/du ändå inte förstå kan vi inte göra så mycket mer åt detta.

  11. lf

    Menar du att socialdemokraterna för fram en propaganda där du inte har möjligheten att bemöta?Du har nog slagit rekordet,Edvard Ridel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.