Välkommen till Kämpa Dalen!

Inledningsvis vill jag hälsa er som läser denna blogg hjärtligt välkomna och kortfattat presentera vad bloggen kommer att handla om och vem jag som skriver är.

 

Förhoppningsvis har du redan av namnet på bloggen listat ut vad innehållet kommer att vara – avsikten är nämligen att det ska handla om innebandy! Främst kommer fokus att vara på IBK Dalens herrlag, men även annan innebandy från både damsidan och allsvenskan kommer nog att behandlas i bloggen i mån av tid. Jag har de senaste åren funnit en något oväntat stor passion för innebandyn och sitter bänkad på läktaren tillsammans med min fru på alla Dalens hemmamatcher. Sporten väcker många känslor hos mig, det kan vara glädjen när laget spelar bra eller att en viss spelare gör något spektakulärt! Det kan också vara besvikelsen när det inte alls går vägen eller laget faller på målsnöret. Bloggen känns som ett bra sätt att få utlopp för de känslorna och det perspektiv jag hoppas kunna bidra med i bloggen är perspektivet hos ett hängivet fan av sporten och ”vårat” lag. Undrar du varför jag sitter på läktaren varje hemmamatch, eller varför jag sparar pengar för att ha råd att åka och se innebandy-VM eller för att se en SM-final mellan lag som jag inte ens hejar på? I bloggen kommer du som läsare att få svaren! Som läsare kan du också förvänta dig amatörmässigt tyckande, tänkande, kännande, hobbyanalyser från mig och min fru samt en del övriga synpunkter kring innebandy i stort.

 

Jag ska erkänna att jag länge var tveksam till att starta en innebandyblogg, viljan har funnits, men jag har tvivlat på om jag haft något konkret att tillföra innebandyn. Jag bestämde mig dock i oktober för att strunta i mina tvivel och i stället följa min passion för sporten och började skriva ner en del av mina tankar i väntan på att min blogg skulle startas upp. Dessvärre uppstod fördröjningar och jag beslutade mig slutligen för att vända mig hit, till vk.se, för att starta min blogg i stället. Och vilket bättre tillfälle att börja blogga än när Dalen precis slagit Falun i en spännande match på hemmaplan?

 

Jag ska framöver försöka ta upp en del av de tankar jag haft under hela säsongen fram tills nu, även om vissa tankar kan kännas lite avlägsna för tillfället, t.ex. hur tankarna gick kring Dalen när de precis förlorat mot Granlo och jag och min fru var på väg hem från Sundsvall. Jag ska även försöka lyfta fram några spelare som jag tycker förtjänar att nämnas lite extra utifrån säsongen som varit hittills. Min fru kommer även att få chansen att välja sina favoriter – och jag tror att det finns goda chanser att mannen bakom masken, Måns Parsjö Tegnér, är en av de hon kommer att välja. Jag är benägen att hålla med.

 

Passar även på att avsluta mitt första inlägg i bloggen med att fråga dig som läsare om du har någon i laget som du tycker förtjänar lite extra att lyftas fram för sina prestationer från denna säsong?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>