Kort lägeskoll och två spelare IBK Dalen ryktas intresserade av

Sitter för närvarande i bilen på en ganska grå och trist parkering och skriver medan en ihop-”Macgyverad” anordning förhoppningsvis håller min dricka nedkyld. Nu är ju tyvärr inte smarta uppfinningar min starka sida, men fungerar det inte kan jag ju förstås bara ställa ut den några minuter, ja jäklar vad kallt det är…

Nå, det är inte läge att vara grinig. Laddad med varm dricka och svärandes över frustrationen som följer av att försöka skriva i någorlunda vettigt tempo på en smartphone ska jag nog lyckas få ner någon enstaka tanke kring sillyn som varit. Eller är.

Jag har läst lite rykten nyligen om att Dalen försöker värva tillbaka Amanda Öhman från Kais Mora. Det sägs även att Dalen för en dialog med Thorengruppens Sara Wilhelmsson.

Spontana tankar? Det är klart att Öhman borde återvända till Dalen, det är där det händer! Jag kan å ena sidan absolut förstå lockelsen att spela med ett lag som har chans på guld och så vidare, men jag tänker samtidigt att Dalen har något bra på gång överlag. Detsamma gäller Wilhelmsson som förhoppningsvis ser positivt på att prova på spel med Dalen och kan bidra med både spets och bredd.

Det har skett förändringar på spelarsidan (mer om detta i ett kommande inlägg när jag har tillgång till mina anteckningar och fått möjlighet att prata med en viss tränare), några lämnar, nya ansluter och flera viktiga kuggar som tog ett nederlagstippat lag till en hårsmån från slutspel är kvar och mer taggade än någonsin.
Samtidigt tar en ny intressant ledarstab över med Gabriella Moritz, Isabelle Lilja, Simon Stålberg och Henrik Vilhelmsson. En kunnig och bred ledning som ska leda ett kryddat Dalen till slutspel – för jag vågar nog hävda att det är en fullt rimlig målsättning för laget.

Har ni läsare förresten några frågor ni vill att Maria och jag ställer till Henrik eller någon av de andra i Dalen får ni gärna höra av er. Skriv i bloggen, eller PM:a på instagram eller twitter. Jag kan redan nu avslöja att vi har lite intervjuer på gång till podden, vilka kommer bli av så snart vårt kaotiska privatliv börjar hitta tillbaka till något som föreställer normalt.

Det är även väldigt snart dags för cupen Bohemia Trophy för Dalen som åker ner till Tjeckien i mitten av juni – och jag kommer vara på plats! Så några inlägg och lite annat kan ni förvänta er!

Med kramp i handen, varm dricka och fortfarande uselt väder konstaterar jag dock att min Macgyverlösning har misslyckats och hoppet om ett längre inlägg är utan att skräda orden som bortblåst! Jag vet inte om det är fler än jag som har problem med att skriva korrekt och snabbt via touch… Nå, läget i de olika Dalenlagen ska som jag sagt tidigare kollas till närmare under sommaren, så ha det så fint until then!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>