Landstingsdirektören Jonas Rastad vill fördjupa, del 2

Här är jag nu! På vilket sätt vill ni i landstinget fördjupa samarbetet med kommunerna?

Förstod väl det! Ni har inget att komma med. Lätt är det att rasera, svårare att bygga upp och förena. jag ska säga er en sak..

Först så slår du Jonas Rastad och landstinget ned, sedan ska ni bygga upp igen, och sedan försöker ni ge morötter till kommuner som redan ligger, genom att säga i VK artikeln, torsdagen den 31/maj 2012. Jag citerar ”Landstinget vill fördjupa samarbetet med alla kommuner för att behålla och utveckla servicen i glesbygden”. Vilken smygande reklamsnutt du tog dig chansen till att utöva, när du gav det beskedet.

Jo tjena.. visa då först genom att lämna tillbaks det ni har tagit från ALLAS sjukvård som exempelvis från Dorotea!  

Vet du vad, mitt hjärta som jag håller i min hand det symboliser livet och att få leva tryggt i glesbygden, och att få ha sjukvården jämte, och du har också ett hjärta som pulserar eller hur Jonas, och jag frågar dig och dina kollegor. Vill inte du som jag få leva och bo i trygghet med dina käraste anhöriga?

”Huuva..,” så kallt det var här! Jag kan lämna kvar ljuset, för ni kan ju inte sitta i mörker och spekulera, och dessutom så värmer det åtminstone lite grann. Är landstinget så hårt och fattigt att inte ens ni kan få någon värme i fördjupnings kontoret? När kommer resten utav Landstingsgänget, ska ni fördjupa er ännu mera då i pappersbuntarna.

 

Men nu säger jag inget mera, jag ska gå hem för här vill inte jag vara något mera, och jag har faktiskt inte tid heller med dig och ditt landsting, jag ska ut på bloggen och demonstrera ännu mera, mot er och andra som nedmonterar glesbygden.

Kram på dig.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.