Edward Riedl (M)

Avhopp i SD

Två lokalordföranden har nu lämnat sverigedemokraterna efter Jimmie Åkessons debattartikel om muslimer. Skälet är att de inte ställer upp på den negativa och fientliga synen på invandrare. Visst är det bra att de reagerade….. Men snälla nån. Vad trodde de innan att sverigedemokraterna stod för?

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. leif

    Bra idé att flytta fokus från erat förslag om en sista dag då regeringen har bestämt att du inte får vara sjukskriven längre till att klaga på ett parti som kommer förgöra sig själv om man låter dom prata offentligt.

    Du har en medbloggare här på vk.se som är sjukt orolig för vad som ska hända med henne då hon blir utförsäkrad, trots att jag bett dig att gå in och förklara hur hon ska klara sig så ignorerar du detta, tolkar det som att Moderaterna fullständigt skiter i dom svaga. Du kommer ju självklart hävda något annat men om du gör det, gå in på http://blogg.vk.se/lottas/ och förklara. Våga

  2. Edward Riedl

    Svar till leif (2009-10-23 10:21)
    Du har ställt frågan i en tidigare blogg. Jag läste om henne och gav dig ett svar också. Att vi struntar i de svaga är givetvis helt felaktigt eftersom grunden är att hjälpa människor tillbaka till arbetslivet. Alliansregeringen har aviserat en satsning om 17 miljarder på tre år för att lyckas bättre i arbetet. Det är den största satsningen någonsin på den grupp människor som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden pga sjukdom och ohälsa.

  3. Pelle

    Hur var det nu med tonen i det politiska samtalet Edward – var inte din kommentar på det här – otrevlig?

    Är det OK när DU går utöver de ramar som du tycks tro att du enväldigt sätter upp?

    En av de avhoppade sa på TV att han tidigare varit med i moderaterna!

    Det är väl större sannorlighet att det då är du som är bekanta med dem?

  4. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2009-10-24 09:29)
    Som sagt är ingen av dessa avhoppade SD-herrar bekanta eller kända för mig. Däremot lät du påskina att du visste mer om dessa än gemene man. Kändes då inte långsökt att du på ett eller annat sätt då kunde vara bekant med dessa. Ingen otrevlig underton från min sida i detta. Nu har du dessutom klarlagt att så inte var fallet och att du hört om detta på tv. Detta har jag missat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.