Edward Riedl (M)

Lennart Holmlund (S)vamlar igen

Lennart Holmlund påstår att allianspartiernas valsamverkan i Åsele hotar både grundlag och demokrati. I Åsele kommer de fyra allianspartierna tillsammans med det lokala partiet bilda en gemensam lista. Rent formellt är det givetvis ett nytt parti som bildas i Åsele. Men det är upp till moderpartierna i alliansen hur man hanterar deras medlemskap i desamma – Inte Umeås socialdemokratiska kommunalråd Lennart Holmlund. Det hotar varken demokrati eller grundlag som Lennart Holmlund vill göra gällande i sin blogg. Återigen är Holmlund ute och svamlar.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Lennart Holmlund

    Ser att jag trampade på en öm tå. Självklart kan man inte vara med i flera partier, så mycket kan även jag om era stadgar. Att kringå vallagar är fusk. Jag säger som Björn Ferry. Punkt

  2. Johan Karlsson

    Jag har lärt mig att för socialdemokrater är demokrati en synonym för socialdemokrati. (I samma terminologi kan nämnas att frihet betyder att någon annan bestämmer över en och att rättvisa innebär exempelvis att den som inte arbetar ska försörjas av den som gör det.) Eftersom detta samarbete är ett hot mot socialdemokratins makt kan man alltså med deras definition se det som ett hot mot demokratin. På samma sätt som en vänsterdebattör hävdade att fri, icke-statlig media ledde till diktatur.

  3. Isak

    Jag har lärt mig att politisk demokrati innebär lika röst-
    rätt. Social demokrati innebär lika förutsättningar. Eko-
    nomisk demokrati innebär solidaritet. Att Johan Kall har
    lärt sig något annat må ju vara honom förlåtligt.

  4. Edward Riedl

    Svar till Lennart Holmlund (2010-03-04 17:53)
    Precis som jag skriver så verkar du inte kunna våra stadgar. Det är vi som parti som förfogar över våra stadgar och regler precis som ni förfogar över era.

    Dessutom som har inga vallagar överträdits då det är de egna partierna som bestämmer vilka regler som gäller i de egna partierna. De av riksdagen beslutade lagarna följer givetvis alla partier. Om så inte är fallet är det din medborgerliga plikt Lennart att anmäla detta vilket jag förutsätter att du gör om din kommentar har någon substans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.