Edward Riedl (M)

Vem är det som demonstrerar idag?

Första maj-tågen börjar så sakteliga spela ut sin roll då det mest är fackliga och socialdemokratiska ombudsmän, politiker och de närmast sörjande till dem. Dessutom så står de inte längre för det som de en gång stod. Idag är det nya arbetarpartiet moderaterna tillsammans med de andra allianspartierna som står upp för den svenska arbetslinjen. Socialdemokratin är idag i kartell med vänsterpartiet och miljöpartiet och deras förslag hotar istället svenska jobb och svensk välfärd. De lovar hela tiden allt gott åt alla utan att berätta hur det skall betalas. Kanske är det dags att vi nya moderater övertar även traditionen att demonstrera för arbetets betydelse och arbetets villkor.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , ,

21 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Du är inte lite fräck du! Men tack vare dylika historielösa blogginlägg visualiserar du det svarta hål som inom kort kommer att vara högerkrafternas Hades.

  2. Edward Riedl

    Svar till Pär Andersson (2010-05-01 09:11)
    Historia skapas varje dag och inget är för evigt givet. Men fortsätt gärna att drömma om det som varit så blickar jag framåt. Det gamla arbetarpartiet tillvaratar inte längre de arbetandes intressen utan det gör vi i det nya arbetarpartiet. Däremot kommer det att ta tid att bryta de gamla mönstren inte minst eftersom många röda politiker och fackliga ombudsmän har sin försörjning utifrån de gamla tingens ordning. När det gäller det politiska innehållet däremot har ni redan förlorat sedan länge. frågan är bara hur länge ni kan fortsätta slå blå(röda) dunster i ögonen på vanligt hårt arbetande f

  3. Pär Andersson

    Frågan är snarare hur stort ert förråd av blå dunster är, det verkar redan tryta i lagren. Orsaken är just att er politik inte bottnar i en långsiktig strategi, ni tvingas kämpa på minut för minut för att hålla det urtunnade blå dunstmolnet i luften. Dessutom visar opinionsundersökningarna att det inte hjälper med era internetbaserade litanior om det röda helvete som kommer att drabba oss efter valet. ”Vanligt folk” – alltså de som tillfrågas av SIFO och de som dessutom orkar gå till valurnorna är inte samma människor som slickar i sig den blåskimrande bihonungen på nätet.

  4. Edward Riedl

    Svar till Pär Andersson (2010-05-01 09:51)
    Jag tror inte vi kommer att kunna enas kring detta heller. Däremot behöver Sverige fortsatt en politik för fler jobb och bättre välfärd. Detta nås inte med de röd-gröna som i varje förslag de lägger hotar både de gamla jobbens existens och de nya från att växa fram.

  5. Emil Säfvenberg

    Ser att dom nya moderaterna tar efter dom gamla socialdemokraterna. Kul att det börjar ordna upp sig för er. Ni får också vara med och demonstrera. Medans ni funderar kan jag tipsa om debatten mellan Borg och Wetterstrand för ytterligare lärdomar. http://svtplay.se/v/1982685

  6. Kalle

    En demonstration andra maj för individens frihet och rätt att bestämma över sig själv vore kanske passande ja.

    Lycka till med båten, om inte annat kanske du kan få den i ordning tills det kollektiva vansinnet tar över helt i Sverige och du helt enkelt kan segla iväg mot soluppgången i den.

  7. lf

    Så många demonstranter som i år har det inte varit på länge.
    Jag var med,var du med och räknade?
    Du är en stor politisk bluffmakare ER.De tre första raderna i din blogg är ett hån mot socialdemokratiska ombud och väljare.Jag tror att detta slår tillbaka på dig på samma sätt som Anders Björk tror att Mats Odells toblerone utspel slår tillbaka.

  8. Johan Karlsson

    Regeringens största problem är den socialistiska indoktrinering som medborgarna matats med från modersmjölken via skola, media och fackföreningar till ABF, PRO och slutligen Fonus. Satte sig den vanliga medborgaren in i saker och ting skulle Partiet snabbt närma sig 4%-spärren. En tom säck kan som bestämt inte stå. Tyvärr finns det för många inget alternativ till att lägga sin röst på Partiet. Att tänka i nya banor är för många ett stort steg, som riskerar att krossa fundamenten i ens tillvaro. Säkrare då att rulla vidare i väl inkörda hjulspår.

  9. Ville

    Så tar vi det ännu en gång, det hederliga partiet heter ARBETAREPARTIET (S) det som en gång i tiden startas av arbetare!

    ARBETARPARTIET ”nya högern” är det parti som vill tvinga alla, sjuka som friska, att arbeta oavsett det finns några arbeten genom att sänka ersättningsnivåerna i sjuk- och arbetslöshetsförsäkringen.

    Hoppas att du denna gång förstår skillnaden ARBETAREPARTIET och ARBETARPARTIET det senare vill slå ”blå dunster” i ögonen på arbetare!

  10. Conny Forsström

    ”Kanske är det dags att vi nya moderater övertar även traditionen att demonstrera för arbetets betydelse och arbetets villkor.”
    Detta skrev du, men det vet alla att moderaterna inte är intresserade av att förbättra arbetarnas arbetsvillkor och arbetsmiljö, men det var väl knappast det du menade heller?

  11. Edward Riedl

    Svar till Kalle (2010-05-01 15:16)
    En fungerande jobbpolitik som ger vanliga löntagare mer kvar i plånboken är en viktig förutsättning för precis det som du vill fira den andra maj. De står inte på något sätt i motsättning till varandra.

  12. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-01 17:15)
    Nej jag har aldrig stått och räknat. Däremot brukar jag försöka lyssna till något tal. Däremot tror jag att enda anledningen till att du blir upprörd över min blogg är att du tillhör någon av de nämnda i min blogg. Det är som jag skrev dags för det nya arbetarpartiet moderaterna att kliva fram eftersom det gamla helt övergett den tidigare jobblinjen med full sysselsättning. Detta står ni inte längre för. Ni är framförallt ett parti för de som inte jobbar.

  13. Edward Riedl

    Svar till Johan Karlsson (2010-05-01 17:25)
    Vi utmanar numer socialdemokratin på de områden som gäller nya jobb och bra arbetsförhållanden och rimlig lön för mödan. Så din analys kanske inte är så tokig.

  14. Edward Riedl

    Svar till Ville (2010-05-01 17:27)
    Problemet för er är att ni bara har tomma floskler att komma med. Din kommentar är helt utan substans eller verklighet. Väljarna genomskådar förhoppningsvis detta.

  15. Edward Riedl

    Svar till Conny Forsström (2010-05-01 17:44)
    Jag menade precis vad jag skrev och till skillnad från er socialdemokrater har jag också politiska förslag för detta.

  16. Edward Riedl

    Svar till Conny Forsström (2010-05-01 21:41)
    Jag tror du har fel. När människor genomskådar er skrämselpropaganda för precis vad den är så är ni bara tre oeniga partier med en politik för färre jobb och nedmontering av välfärden.

  17. lf

    Din kommentar är ett hån mot de arbetslösa
    .”De som inte jobbar”.Nu kan det inte misstolkas att de som blivit arbetslösa skall bli de ” kastlösa” i ditt samhälle.Jag hoppas de som läser din blogg ser skillnaden mellan din syn på de som har det svårt och den solidaritet som präglar de röd-gröna.
    Det är svårt att ta dig på allvar.Hoppas att du aldrig får ett större inflytande på politiken.

  18. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-03 20:16)
    Jag tror att de som läser min blogg förstår vad både du och jag menar. Det är nog få som tar dina märkliga tolkningar av vad jag och andra skriver på något större allvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.