Edward Riedl (M)

Hur tänkte de nu?

Jag har tidigare idag skrivit en blogg om socialdemokraternas senaste utspel med butlertjänster i Stockholms tunnelbana. Jag har mött många människor i Umeå som undrar hur sossarna tänkte nu. De vill avskaffa RUT för hela Sveriges befolkning som innebär möjligheten att få hjälp med tvätten och barnpassningen hemma med skattesubvention. Nu har de istället lanserat samma skatteavdrag för dem som kan tänka sig att ta med tvätten och barnen till tunnelbanan och bara där!!! Blir spännande att höra hur socialdemokrater ute i landet nu skall försvara och förklara detta.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Alejandro Caviedes

    Liksom de flesta socialdemokrater som inte bor i Sthlm blir jag förvånad över stockholmssossarnas utspel. Jag tror inte det finns en sosse utanför sthlm som inners inne skulle försvara förslaget. Men det är inte schysst från din sida att påstå att det handlar om en skattesubvention, för detta är en LÖGN.

  2. Edward Riedl

    Svar till Alejandro Caviedes (2010-08-17 11:17)
    Du kan försvara detta hur mycket du vill. Ni sossar vill använda skattepengar för att bygga butlertjänster i Stockholms tunnelbana samtidigt som ni vill avskaffa RUT i resten av landet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.