Edward Riedl (M)

Facklig/socialdemokratisk smutskastningskampanj för miljoner mot regeringen

LO lägger ner åtskilliga miljoner kronor av sina medlemmars pengar för att smutskasta alliansregeringen företrädare. Trots att Mona Sahlin och socialdemokraterna tidigare sagt sig vara emot negativ kampanj så begår de det största övertrampet i svensk politiksk historia. Men eftersom de inte har någon egen politik att prata med väljarna om så nedlåter de sig till ren och skär smutskastning.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Fötretagare

    LO hade ju inte kunnat göra en bättre affisch. Vi är många som tycker så där om eran politik lille Riedl.

  2. Peter Burström

    ”Det största övertrampet i svensk politiksk [sic!] historia”? Dear lord. Detta eftersom facken inte håller med dig. Snacka om att slå på stora trumman.

    Själv tänker jag på Stockholms blodbad, borggårdsrevolten, Karl XII:s krig mot Norge (styrt av dansken då), utrensningen av danskar ur Skåne, baltöverlämningen, naziguldet, permittenttrafiken, och några andra kandidater. Du rankar alltså en affischkampanj från LO mot borgerskapet högre på skandalskalan. Får man fråga vilken av ovanstående exempel som kom tvåa i din analys?

  3. hans

    ”Alla partiledare, utom statsminister Fredrik Reinfeldt (M), skriver på Aftonbladets upprop för Sakineh – som ska stenas till döds i Iran.” Är det sådana regimer som moderaterna ömmar för?

  4. Edward Riedl

    Svar till Fötretagare (2010-08-23 09:53)
    Även om du nu tycker så var poängen att inte majoriteten av LO:s medlemmar delar den uppfattningen eller anser att deras medlemspengar skall användas till sådant.

  5. Peter Burström

    Men Edward, erkänn bara att din egen personliga avsky för den facklig-politiska samverkan som finns mellan LO och S råkade få ta överhanden. Man får ta tillbaka. Säg bara som det är; du är sur på oss för att vi samarbetar.

    Modern historia brukar man benämna allt som hänt från franska revolutionen och framåt, men även om du använder en snävare definition blir detta resonemang svårt att föra i hamn. Vad sägs om att skicka egyptier till tortyr, det faktum att Ny Demokrati kom in i riksdagen, Sveriges trupper i mellanöstern, eller Carl Bildts misstänkta kopplingar till folkrättsbrottslingar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.