Edward Riedl (M)

Jag besvarar alla kommentarer på min blogg

Jag besvarar alla kommentarer på min blogg. Kan hända att någon missas ibland men som princip försöker jag besvara allt och alla. Däremot innebär det inte att alla är nöjda med sina svar. Jag hinner inte alltid besvara dem samma dag och nu under valrörelsen kan det ibland ta någon dag extra på grund av arbetsbelastningen i övrigt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

12 kommentarer

  1. Urban Bengtson, idékonsult

    Bra med politiker som besvarar kommentater, du och Helén Petterson (S) är några av de få. Hur kommenterar du då nedan?

    Vad vill ni politiker med syskonplatsen på dagis? Ska den bestämmas av politiken eller familjen? I debattinlägg i VK den 20/8 ”Släpp dagistiderna loss” skrev jag om detta, se http://www.vk.se/Article.jsp?article=370336

    Valfrihet betonas ofta i familjepolitiken, men inte för syskons tid på förskolan, där avgör politiker. Varför? Varför hindra syskonet att få fortsätta SIN tid på dagis? Hur giltiga är sådana beslut? Hur är det i bonusfamiljen med bebis och bonussyskon?

  2. Lennart

    Det viktiga är inte att svara, det viktiga är hur du svarar…

    Svarar man utan att svara på frågan är bättre att hålla tyst.
    Men tyvärr verkar politiker reflexmässigt alltid ha ett svar på lut, så fort en mikrofon sticks under näsan. Men politikerna svarar sällan på den fråga som ställs, de öppnar bara munnen med något som de själva har på hjärtat… och det har ofta inget alls med den ställda frågan att göra.

  3. Edward Riedl

    Svar till Urban Bengtson, idékonsult (2010-08-27 15:10)
    Det känns viktigt att besvara dem som tar sig tid att skriva kommentarer.

    Till din fråga. Enklast tar du kontakt med mina partikamrater i Umeå kommun för att få ett bra svar på frågan. Spontant håller jag med dig. Sedan vet jag inte hur de resonerat i kommunpolitiken kring detta. Men självklart bör så stor frihet som möjligt erbjudas familjen.

  4. Urban Bengtson, idékonsult

    Du är den första politikern som säger sig spontant hålla med. Håller du än mer med vid eftertanke, så är detta en viktig politisk sak som direkt berör människor i Sverige. Och då inte bara syskonen och föräldrarna, även oss mor- och farföräldrar samt, tror jag, förskolepersonalen som inte vill ha oregelbundna grupper och barn som ”tvingas” från inskolade grupper. En ”valfrihets-evolution” i fråga om valfrihet i dagistiden, den borde alla partier ställa upp på. Men vem blir först ut med sådan programförklaring nu före valet? På riksnivå också.

  5. Pelle, den riktiga och inte moderaten

    Svarar på kommentarer?

    Det är väl att ta i du ”skäller” allt som oftast ut de som kommenterer och inte delar dina högeråsikter!

  6. Edward Riedl

    Svar till Urban Bengtson, idékonsult (2010-08-27 16:47)
    Jag har så här långt skickat frågan vidare till våra kommunpolitiker som får fundera över för och nackdelar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.