Edward Riedl (M)

Hur får man in insändare i folkbaldet?

Att VF:s ledarsida är en ren propagandasida för socialdemokratin följer av någon gammal klausul vid VK:s köp av den gamla socialdemokratiska tidningen. Däremot börjar jag undra hur tidningen styr insaändar och debattsidorna? De sista veckorna är det i princip bara socialdemokrater (en och annan vänsterpartis och miljöpartist syns också) som får in sina alster. Jag ser nästan aldrig några andra partier få in sina insändare och debattartiklar längre. Själv har jag en fyra fem icke publicerade artiklar i väntan. Min gissning är att det ser likadant ut för mina allianskollegor. Så frågan kvarstår: Hur får man in en insändare och/eller en debattartikel i folkbladet? Måste man skriva under med (S), (V) eller (MP)?

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

18 kommentarer

  1. Fråga

    Så Folkbladet.nu bryr sig inte om att du är rik??? Åh herregud, detta måste kännas hemskt jobbigt för Adeln

  2. Lena Strömberg

    Tja, jag har aldrig haft några problem av det slaget du nämner. Jag tror att om man skriver en insändare i ett angeläget ärende, som är välskriven och som kan vara av allmänintresse så tas de naturligtvis in.

    Men man kan väl inte bombardera en tidning med ensidiga insändare, läs från ett parti. Klart att andra också måste beredas plats…

  3. Marcus

    Det är intressant hur du inlägg efter inlägg fortsätter att attackera de röd-gröna, men att nu gå efter tidning för att du skriver dåliga saker är bara löjligt. Nej, Herr Riedl, gör om gör rätt.

  4. Fredrik Gustafsson

    Är det med anledning av Christer Lindvalls konstaterande om Ågrens ledarskap du för dagen är uppgiven?

    Använd eran Liberala megafon i VK… eller varför inte resten av mediasfären.

    Prova också mer serriösa tidsskrifter som Café där man gjort ett

  5. Fredrik Gustafsson

    Är det med anledning av Christer Lindvalls konstaterande om Ågrens ledarskap du för dagen är uppgiven?

    Använd eran Liberala megafon i VK… eller varför inte resten av mediasfären.

    Prova också mer seriösa tidsskrifter som Café där man gjort ett repotage och omslag med Reinfeldt.

  6. OE

    Håller fullständigt med dig Edward! Tycker också det är mkt mystiskt att bara hitta socialdemokrater på VFs insändarsida. Är det så att du m.fl. skickar in insändare utan att de bli publicerade är det skrämmande!

  7. Vidar

    Ni i alliansen har ju en egen ”blåvinge” på webbredaktionen på VK som censurerar de flesta kommentarer som riktar någon form av kritik till er allianspolitiker!

    Det här kommer väl heller inte in?

  8. Ann-Louise

    Håller med dig, Edvard! Det är skrämmande att VF och socialdemokraterna är så rädda för att olika synvinklar på sakfrågor ska komma med, förmodligen är man rädd för sanningen! Tack och lov finns det fler tidningar än propagandabladet VF att läsa, VF:s ledare hyllar ju gärna den illröda vänstertidningen Flamman och kommunistförespråkaren Jan Myrdal så man kanske inte kan vänta sig någon förändring heller… Det är faktiskt anmärkningsvärt att inte fler politiker kritiserar VF för detta, men du ska ha en eloge för att du gör det, Edvard! Önskar dig lycka till i valet!

  9. Edward Riedl

    Svar till Fråga (2010-08-28 15:16)
    Jag anser att media bör förmedla nyheter och behandla alla partier rättvist (så gott det går). Din kommentar är bara rent otrevlig och har knappast med ämnet att göra.

  10. Edward Riedl

    Svar till Lena Strömberg (2010-08-28 16:01)
    Så det finns inget allmänintresse i alliansföreträdares åsikter är då din slutsats? Eller är alliansens företrädare oförmögna att skriva?

  11. Edward Riedl

    Svar till Fredrik Gustafsson (2010-08-28 18:06)
    Ingen aning om vad du syftar på. Däremot anser jag att all media bör sträva efter mångsidighet i sin rapportering. I en demokrati skall åsikter brytas mot varandra. Rena partimegafoner borde höra till det förflutna.

  12. Edward Riedl

    Svar till OE (2010-08-28 18:21)
    Jag skickar många som aldrig blir publicerade vilket jag gissar att även andra alliansföreträdare gör utan att bli publicerade.

  13. Edward Riedl

    Svar till Ann-Louise (2010-08-29 16:30)
    Tack för din kommentar. Vill bara understryka att VF är en bra tidning vars ledarsida jag sällan håller med. Dock har jag förvånats över att även debatt och insändarsidan verkar ha politiserats till den gran att alliansen knappt får synas där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.