Edward Riedl (M)

Dörrknackning på Haga

Ikväll knackade vi dörr på Haga. Det märks att hösten närmar sig då det börjar vara riktigt mörkt när vi är klara för kvällen. Nu väntar debatten mellan Reinfeldt och Sahlin.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

8 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-09-12 20:42)
    Men nästan 300 hushåll på Haga fick besök igår kväll av oss moderater. Du var uppenbarligen inte ett av dem. Vi knackar på alla dörrar i de områden där vi går. Sedan hinner vi inte alltid alla dörrar i ett område.

  2. Peter Burström

    Jag håller med! Jag fick heller ingen påhälsning, och du sade tidigare att jag skulle få det. Det där är Hagaskolan i bakgrunden, eller hur? Om ni verkligen är sådär många borde ni då ha täckt in mitt hus. Eller samlas ni bara för fotografier?

  3. RWR

    Kanske Peter och lf kan ta sig till valstugan om man är så i behov av information! Finns det någon slags rättvisa i vem politiker besöker? Ursäkta mig men förstår inte inläggens frågeställning…

  4. lf

    Jodå,jag har varit vid valstugan och då fick jag information om att de övriga i alliansen accepterat att moderaterna var det enda arbetarpartiet.

  5. Edward Riedl

    Svar till Peter Burström (2010-09-13 23:12)
    Surt sa räven…:) Har ni så svårt för att vi moderater är överallt hela tiden och försöker övertyga väljare att alliansen behöver fyra år till?

  6. Edward Riedl

    Svar till RWR (2010-09-14 00:19)
    Jag tror helt enkelt att de är väldigt stressade och att de i sin frustration skriver några onyanserade inlägg på andras bloggar för att döva detta.

  7. Peter Burström

    Nej nej, det är alls inte därför, det är för att du lovade att knacka på och gjorde det inte. Men men, nu är det väl 4 år till innan man ser en moderat i närheten av vanligt folk igen, och så länge tänker jag inte hålla mitt kaffe varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.