Edward Riedl (M)

Livsstil eller gener

Om vi lever länge eller väl beror både på livsstil och gener – Frågan är hur mycket som beror på de olika. Ny svensk visar att det livsstilen påverkar mer än generna för hur länge vi lever. Det är glädjande eftersom det innebär att vi själva kan påverka både hur länge vi lever och hur bra vi kommer att må på vägen. Så det är bara att ta sig i kragen och äta rätt och motionera mer. Men för att orka lägga om livsstilen är det nog bra att ibland också tillåta sig att synda lite grann. För egen del ser jag fram emot pizza och godis imorgon kväll.’

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. Leif

    Med tanke på vart landet är på väg så äter jag bara onyttigt och dricker jävligt mycket sprit. Vem vill bli gammal och svag i dagens Allians-Sverige?

  2. Krister Klermalm

    Då borde vi ändra på några områden som är konstruktions fel så det ger mer tankeverksamhet åt bättre livstil än att grubbla över sin ekonomin och om jag har medecin imorgon också.
    Att ha en egen livstil är något som inte alla kan utöva trots deras vilja till det. För hur orkar den sjuke med det där denner blir slagen av välfärdsystemet och myterisk politik.

  3. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2011-01-27 13:11)
    Ditt sätt att beskriva dagens Sverige tror jag gör att du har svårt att forma en bra politik för att förbättra folkhälsan. det armod du beskriver är inte huvudlinje i ett av världens rikaste samhällen med den största omfördelningen av inkomster och rikedom. Dessutom med ett av världens mest omfattande sociala skyddsnät.

  4. Krister Klermalm

    Dagens Sverige är något av synnerhet ni Moderater gör vänder ni ryggen åt, vilken politisk färg än är så har det inte gjorts något mer i själva systemen att förbättra folkhälsotalen ännu mer. Det går med vilja att ta till möjligheterna till konstruktions utveckling.

  5. Krister Klermalm

    Hur kan det i ett av världens mest omfattande sociala skyddsnät – att du faller emellan stolarna tack vare ineffetkiva och orationella direktiv såsom lagar. System som slår ut folk och kränks av myndighets beslut i lagbrott enligt FNs BoM-rättigheter. Ett av världens rikaste samhällen!? Här har ni en politik som inte värnar om allas lika värde.
    Det är endast för dem som har inkomster och rikedom ni vill ta hand om så sann du skrev det. Herr Kamprads egna förmöget med skatteplaceringar gynnar du inte med funktionshinder. Det skulle synas i eran ”arbetslinje”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.