Edward Riedl (M)

CIA

Amerikanska agenter från CIA har troligen spanat på terrorister i Sverige utan tillstånd från svenska myndigheter kan vi läsa i olika media. Just nu spekuleras det vilt i olika riktningar och det kommer också krav på att regeringen och enskilda ministrar ska komma med färdiga svar omgående. Tvärtemot kritikerna anser jag att det är klokt att tänka först och tala sedan. Det är bra att regeringen under lugna former formulerar svar och åtgärder.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

 1. ceko

  För det första skriver Du troligen, men varför hade de så bråttom att lämna landet, om de inte hade hållit på med något olagligt. Sedan så skriver Du att de troligen spanade på terrorister. Således klassar Du alla som inte tycker likadant som USA så är de terrorister.

 2. Isak

  Vadan denna försigtighet Herr Riedl. Kan det vara så att
  CIA har bedrivit spaning med regeringens goda minne?

 3. Edward Riedl

  Svar till Isak (2011-05-25 19:01)
  Att tänka först och tala sedan är klokt när vi har med andra länder att göra. Men med Juholt vid rodret verkar socialdemokratin och dess anhängare övergett detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.