Edward Riedl (M)

Omvalde partiordförande Fredrik Reinfeldt

Vår omvalde partiordförande i nya moderaterna, tillika statsminister, Fredrik Reinfeldt talar i Örebro inför oss ombud. Han pratar jobb, arbetslinje, välfärd och ansvar. Bara det faktum att Sverige minskat statsskulden från 46% till 36% sedan vi tog makten. Det i en tid när vår omvärld fördubblat, tredubblat, fyrdubblat och femdubblat sina statsskulder. Det gör att vi i Sverige nu kan fortsätta utveckla välfärd och trygghet när omvärlden via stora sparpaket raserar välfärden.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

 1. JonasE

  Ingår inte trygghetsystemen i Alliansens välfärd ??.
  För dom har Alliansen å det grövsta försämrat….trots det hyfsade ekonomiska läget !!.

 2. Conny Forsström

  Var det inte Reinfeldt som hävdade att anhöriga och vänner ska agera trygghetssystem åt människor som behöver det? Ett uttalande som är helt fel ur sååå många synvinklar. Behöver jag ens argumentera för vilka synvinklar det handlar om?

 3. Edward Riedl

  Svar till JonasE (2011-10-22 16:47)
  Självklart ingår även våra olika trygghetssystem. De har fyllts med bättre innehåll och stöd för att hjälpa människor tillbaka till arbete när det är möjligt.

 4. Krister Klermalm

  Vaddå bättre innehåll med FASarna och bättre stöd var då, när det inte är klart ens efter 9 månader med en utvecklings-anställning. De som finns i erat system lever mer nära verkligheten samt är mer sann än erat välfärds utopi.

 5. Edward Riedl

  Svar till Conny Forsström (2011-10-25 16:09)
  Vill du rycka meningar ur sitt sammanhang för att sedan misstolka dem så må du vara desperat i dina försök att kritisera statsministern.

 6. Edward Riedl

  Svar till Krister Klermalm (2011-10-25 21:41)
  Att det finns människor som hamnar i kläm i våra välfärdssystem tar vi på största allvar. Men det är inte hela bilden av Sverige. Precis tvärtom sticker Sverige ut på ett positivt sätt i Europa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.