Edward Riedl (M)

Trevlig läsning från SCB

I den senaste mätningen från SCB fortsätter vi moderater att stärka vårt förtroende och alliansen som helhet står mycket starkt. Det finns säkert många sätt att tolka siffrorna. Jag tror dock att det är så enkelt som att människor sätter stort värde på ansvarstagande och att vi gör ett gott jobb med Sverige.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Men i västerbotten ökar Sossarna. Det säger en del om hur människor här uppe ser på dig Edward. Snacka om underkänt, en fuskare som Juholt ökar i ditt län. Dax att avgå?

  2. Ante Johansson

    Om det här var ett valresultat skulle Alliansen förlora regeringsmakten. Detta trots att (s) inte är i toppform precis.

  3. Conny Forsström

    Att opinionssiffrorna för er är höga är svårt att förstå, särskilt med tanke på hur kapitalismen visat sitt giriga ansikte gällande privata driftsformer i vård och skola. Hur ni allianspolitiker i allmänhet och moderater i synnerhet kan hävda att driftsformen inte spelar någon roll för kvaliteten är förbluffande. I Aktuellt idag torsdag 8/12 framgår hur elever i privata av riskkapitalister, drivna skolor, lämnas vind för våg, har för få lärare samt ges för höga betyg, allt detta för att öka intäkterna. Hur man då kan påstå att driftsformen inte spelar någon roll är fullständigt ofattbart!

  4. Edward Riedl

    Svar till Leif (2011-12-08 06:21)
    Jag drar inte samma slutsatser som dig. Däremot måste vi moderater jobba ändå hårdare för att övertyga väljare i Norrland om att vi är ett bättre alternativ.

  5. Edward Riedl

    Svar till Conny Forsström (2011-12-08 21:47)
    Du kanske måste överväga det faktum att människor inte går på er svartmålning av varken Sverige eller moderaterna och alliansen. Männsikor i allmänhet ser nog rätt klart hur mycket bättre Sverige klarat den ekonomiska krisen än omvärlden och i sak gillar valfrihet framför att sådana som du i detalj ska bestämma över dem. Det gör varken mig eller våra väljare mindre kritiska till misskötsel i viktiga välfärdsverksamheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.