Edward Riedl (M)

Gruvbesök i Pajala

I förra veckan var jag tillsammans med mina allianskollegor i Trafikutskottet på rundresa i nordligaste Sverige för att med dem se vilka behov av infrastruktur som finns här, besöka gruvor och gruvföretag, träffa lokalpolitiker från alliansen och en del socialdemokratiska kommunalråd. Det var givande och första dagen besökte vi den gruva i Pjala som är på väg att öppnas. Helt fantastiskt att se hur det stora dagbrottet och alla kringverksamheter formligen växer som svampar ur jorden. Det finns många utmaningar för Pajala kommun när det ska flytta in tusentals nya människor med krav på fungerande skolor, bostäder mm.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.