Edward Riedl (M)

Så här fungerar min blogg

Med jämna mellanrum brukar jag skriva hur jag hanterar kommentarer på min blogg eftersom flera som skriver kommentarer funderar över detta. Jag tar i praktiken in alla kommentarer om de inte uppenbart bryter mot lagen eller på annat sätt är mycket olämpliga. Jag har bara nekat en kommentar så här långt. Där skedde också samtal med VK och polis som kontaktade personen som skrivit. Det handlade enbart om omtanke från min sida då personen troligen inte mådde särskilt bra. Otrevliga kommentarer publiceras alltså även de. Tack och lov är de få.

Dessutom svarar jag på alla kommentarer, dock inte samma dag längre. Jag kommenterar ungefär en gång i månaden vilket innebär att en del får vänta ett tag. Vill man ha snabbare kontakt med mig rekomenderar jag mail eller telefon. Det är inte praktiskt möjligt för mig att hinna med på annat sätt då mycket annat i mitt politiska uppdrag tar tid. Men jag uppskattar er som besöker min blogg, läser den och kommenterar den.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. stefan

    Jasså!!!??? Vart tog i så fall mitt inlägg angående den sänkta restaurangmomsen vägen??? Försvann det i cyberrymden?

  2. HIH

    Ännu en lögn från dig Edward , jag har kommenterat dig ett antal gånger senaste halvåret och även andra har kommenterat dig vilket du inte svarat på .

    Så fort det blir ”obekvämt” för dig så avstår du att svara sen får du skriva och påstå annat , men vi som läser bloggen ser vad du skrivar och svarar på .

  3. lf

    Med jämna mellanrum tar Riedel upp hanteringen av sin blogg.Varje gång gör han justeringar.
    Det är klart om han besvarar kommentarer en månad i efterhand så saknar det värde.Det är väl ungefär som frågor som ställs före ett val besvaras efter valet.
    Men någonting som är nytt är att Riedel uppskattar alla som besöker hans blogg och kommenterar den.
    Andra tongångar var det för några år sedan.Då lät det ungefär så här:Ja, är det så att du inte gillar min blogg då behöver du inte läsa den.
    Jag var helt förstummad!Hur kan man gilla eller inte gilla någonting som man inte läst?
    Sen kan man konstatera att Riedel tar in otrevliga bloggkommentarer.
    Där måste du nog förtydliga dig.Vad är otrevliga kommentarer?
    Om det är de som kritiserar din politik så förstår jag ingenting.
    Du har nog saker att reda ut och förklara.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-10-10 17:57)
    Eftersom många av er som kommenterar funderar kring vad som gäller på min blogg så skriver jag om detta med jämna mellanrum.

    Sedan har du helt rätt i att ibland så sker justeringar av hur jag hanterar bloggen och då meddelar jag dem i ett inlägg vilket är möjligt att då ha synpunkter på. T.ex. har jag av tidsskäl börjat skriva svar cirka en gång i månaden. Men jag kommenterar fortsatt alla och tar in allas kommentarer.

    Sedan är en del inlägg rent otrevliga enligt mig och jag står givetvis för denna åsikt. Den är subjektiv precis som alla andra åsikter. Vi kan säkert ha olika uppfattningar om vad som är trevligt och vad som är otrevligt. Min poäng är dock att jag tar in även de jag anser vara otrevliga. Med otrevligt menas givetvis inte de som har andra åsikter än mig utan de som skriver att de tycker jag är dum i huvudet och liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.