Edward Riedl (M)

Medias ansvar när de låter t.ex. Jan Guillou uttala sig på bästa plats

Jag gillar verkligen Jan Guillou som författare. Men som politisk expert känns han inte varken särskilt lämpad eller seriös. Igår på aftonbladet.se chatten svarade han att de som var riktigt mycket emot invandrare skulle rösta på SD och de som bara var lite sisådär emot skulle rösta på KD, M eller FP istället. Vad han grundade detta uttalande på framgår inte. Inte heller aftonbladet ställer denna självklara fråga efter ett sådant uttalande. Bedrövligt

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Uffe N

    Jag ser ingen anledning till att Aftonbladet skall ställa svåra frågor: de är inte en djuplodande tidning, de är till för att underhålla och djuplodande frågor är något som deras läsare inte bryr sig om.

    På samma sätt lär ABs läsare knappast bry sig om att låta diskussioner löpa hela vägen, jag gissar att de vill ha diskussioner som inom en väldigt kort text kommer fram till ”rätt” slutsats. Det medför per automatik att polariserade debatter är mycket bättre än nyanserade, då de förra går att korta av utan att förlora något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.