vkbloggare – hur tänker ni?

Jag är rätt bra på att kommentera andra. Vi är några som är duktiga på att följa varandra och säga nått.
Denna fråga har vi diskuterat sinsemellan flera gånger i olika sammanhang.

36 kommentarer

  1. Ella

    Man märker att du kommenterar väldigt mycket. KONSTIGT är att de de flesta som du kommenterar ALDRIG GÖR DET TILLBAKA.
    SÅ VARFÖR IDS DU KOMMENTERAR DEM…ALLS?

  2. Kicki & Christoffer Hedlund

    Du har rätt. Nu får vi skärpa oss! (Har själv varit dåligt både på att blogga, läsa andras bloggar och kommentera ett tag då jag prioriterat annat i livet.) Men kommentarer och annat som visar att vi läser är ju bättre.

    /Kicki

  3. Maria Skiddi

    självklart vill man ha kommentarer! Jag tycker det är väldigt myshlig inställning till att INTE vilja det=)

    Men alla är olika, vill bara ”bluddra av sig” rätt ut liksom, utan bu el bä/reaktioner, pepp, kritik eller frågor.

    Särskilt politiker som inte vill ha dialog,bara monolog.

    Det är jätteintressant! och talande.

    Frågan är om de inte bara skulle skriva en dagbok då? Men det är väl för länge att vänta 1 år å få idka ”plakat” retoriken 1:a Maj..(sade hon syrligt)

  4. Gunnel Forsberg

    Jag har legat av mig på sistone. Måste skärpa mig. Ursäktar mig med att jag knappt har tid att blogga, än mindre att läsa andras bloggar Kollar kanske ett par andra bloggare om dagen.

  5. Lotten Lindström

    Erkänner! Jag är kass på att kommentera andra. Jag skulle nog gärna både läsa och kommentera mera, men det är ju det där när livet kommer emellan. Och underhållandet av den egna bloggen. Vi skulle säkerligen kunna föra fler intressanta samtal alla bloggare emellan, men det ska ju hinnas med, också… 🙂

  6. Millan Eriksson

    Jag kan villigt erkänna att jag ibland bara inte orkar, ibland är jag bara så jäkla less så jag inte ens tål mig själv. Depression kallas det väl… det där väl utvalda ordet som vi får när vi varit starka alldeles för länge. Man orkar inte gå utanför sig själv, man läser, ibland skrattar man till, ler eller t.o.m gråter, men att skriva den där lilla kommentaren som egentligen är så viktig . . . det orkar man ibland inte. Jag läser din blogg ofta, och jag gillar den. 🙂

  7. Lisbet Olofsson

    Svar till Millan Eriksson (2011-09-13 09:26)
    SÅ kan det vara.
    Jag ser ju hur många som trillar in per dag så det är därför man undrar bara.
    Ibland räcker det bara med några ord.

  8. Krister Klermalm

    Här kommenteras ju här å var att ibland hinds inte att kommentera hos andra, sedan glöms det bort av det senare i med att annat man gör.
    Det här med dialog hos politiker är även iritterande för en politiker att inte får svar på sina kommentarer. *ler*

  9. Anna Galin

    Du har rätt, det är ju så trevligt att få kommentarer att man borde bli bättre på att ge dem själv – iaf jag borde det! 🙂 Dessutom tycker jag att det är märkligt att inte fler trycker på ”tummen upp knappen”, då behöver man ju inte ens komma på nåt att säga själv…

  10. Fru Karlsson

    Jag har också reagerat på detta. Kanske för att jag på andra bloggsidor får mängder av kommentarer. Men såklart måste man kommentera hos andra för att själv eventuellt få en. Jag svarar ALLTID på en kommentar samt går in på kommentatorns blogg om det finns och skriver några ord tillbaka.

    Detta med att inte ge tumme upp är också lite lustigt..jag ser en oerhörd skillnad på ”fådda tummar” nu sedan många av mina bekanta hittat hit.
    Tror att de som inte själva har en blogg här, lättare ger tummen upp 🙂 Jag ger ofta en tumme, iblad glömmer jag det.

  11. Lappkäringa

    Med det usla mobila bredband jag har här i Sverige är det inte lätt att kunna läsa allt och kommentera. Men snart finns jag söderut och har ett bra bredband….återkommer då. Du är så intressant så jag tittar gärna in….

  12. Kicki & Christoffer Hedlund

    Häromdagen hade vi över 500 läsare på bloggen men ingen kommentar eller gillatryck. Man undrar ju varför. Är det skrivna ointressant? Är folk slöa? Jag kan få hur fina kommentarer som helst på mejl iofs. Det är härligt med uppmuntran men också nödvändig för att en blogg ska vara bra. Kommunikation.

  13. Helena Nilsson Springare

    Jag är periodare just nu vad gäller läsa, skriva och kommentera! Hemma har jag en kass uppkoppling och ibland är den så pass att jag kan läsa ikapp och kommentera det som känns angeläget 🙂

    Ibland när jag varit utan bloggar i två-tre dagar så är det riktigt kul att läsa MASSOR!! Men jag kommenterar ju såklart inte jämt.. det tar för lång tid med tanke på hur mycket bloggar man läser *skrattar* Hoppas allt e finemang med dig Lisbet!

  14. Miss Minnalainen

    Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska kommentera, en upprörande text är alltid lättare att skriva, eller när det är en konkret fråga, som nu. Men en text där folk bara skriver om sin vardag (som jag gör för det mesta) kan vara lite klurig. Sen är jag så dålig på att följa bloggar, men försöker lämna kommentarer då och då!
    Men jag kommenterar inte bara för att jag förväntar mig något tillbaka utan för att jag har något som jag vill förmedla bloggskribenten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.