Dalen möter Sirius borta

Det har varit uppehåll i SSL medan VM har spelats för damerna. Jag har haft ont om tid att skriva här på bloggen, så uppehållet kom något lägligt för min del. Och på tal om lägligt, Dalen som haft problem med skador och frånvaro i laget, särskilt vid bortamatcher, bör ju även de haft nytta av detta uppehåll. Idag möter de Sirius nere i Uppsala. Sett till läget i tabellen borde det tala för seger till Dalen – men jag tycker inte att Sirius på något sätt ska underskattas. De må ha haft en tuff säsong hittills, men de har ett bra lag och Dalen måste gå in med samma mentalitet som de gjort mot lag som Pixbo, Falun och Storvreta för att slå Sirius på bortaplan.

För den som inte hängt med i innebandysvängarna kan jag notera att Magnus Svensson är tillbaka i Warberg, åtminstone temporärt, vilket kanske kan ge effekt och hjälpa laget det lilla extra de behövt för att ta poäng.

Kan även påpeka att Amanda Delgado Johansson, som avgjorde VM-finalen med sitt straff-mål, kommer att börja spela hos Iksu. Känslan är att ett Umeå-lag, kanske rentav två (kämpa Dalen!), förhoppningsvis tar sig till SM-finalen i år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.