5 saker med innebandy som är betydligt värre än en partisk speaker

När jag och min fru diskuterade ”twitterstormen” (please.. ”storm” är väl ändå att ta i.. :)) gentemot speakern Hasse Andersson så slog tanken mig att det kunde vara kul att med glimten i ögat göra en lista över fem saker som jag tycker är ett större problem för innebandyn än att Hasse Andersson är för entusiastisk med att annonsera spelares namn på matcherna. Så ”twitterstorma” mot någon av dessa saker i stället och låt Hasse vara ifred!

 

På femte plats:

Att behöva utstå kommentatorer som bara använder lokala smeknamn på spelare när de kommenterar. Det kan bli lite rörigt när ”Peppe” passar till ”Borren” som drar den till ”Flaskan” som kör en patenterad ”Skosulan”-fint och gör måååål!

 

På en hedervärd fjärde plats:

Att behöva utstå kommentarer om att innebandy är en ”mesigare variant av hockey, utan tacklingar” – en kommentar vanligen kläckt av någon som aldrig sett en riktig innebandymatch. Jag har visserligen aldrig upplevt en riktig hockeytackling, men jag tror knappast att en närkamp med Ketil Kronberg är mjukt eller fluffigt…

 

Bronset går till:

*tog en paus för att göra kaffe i stället*

 

På andra plats med små marginaler:

Att råka ut för servicen på SSL-play… Jag ville tillägga något skämtsamt för att ge sken av att ha skrivit detta med glimten i ögat, men jag kan inte göra det med ett straight face. Servicen kring SSL-play är urusel. Försök reklamera ett felköp av en biljett flera dagar (plural) före matchsändning – service är tydligen att ignorera konsumenten och behålla pengarna. Låter som en vattentät plan med monopol. Jag skulle skriva ett längre inlägg på bloggen om jag trodde att någon var intresserad av att läsa det – men jag tror att de flesta redan har dåliga vibbar av SSL-play så att det räcker.

 

Och så till den allra värsta vederstyggelsen av dem alla…

 

På en åtråvärd första plats:

Att låten Cotton eyed Joe fortfarande spelas på arenor emellanåt i modern tid – det borde vara strängeligen förbjudet! Uppdatera era musiklistor i arenorna för tusan! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.