Dalen-silly: Nyförvärvet berättar ”blir lite som en nytändning”

Här kommer ett relativt kort inlägg med en silly-uppdatering, samt ett stort tack riktat till er läsare.

Silly season håller på för fullt, det florerar i skrivande stund en del spännande rykten bland annat om Örebro, men det händer även en del saker här i Umeå. Förutom att det uppmärksammats på olika håll att Dalen provar på träning med bland annat brottning under försäsongen har det även presenterats ett nyförvärv. Om någon trodde att Dalens silly season var över trodde de fel, håll till godo!

 

Dalen stärker upp med ytterligare nyförvärv

Nyligen gick Dalen ut med att ännu ett nyförvärv gjorts och denna gång handlar det om Sara Berglund som lämnar guldlaget IKSU för spel med IBK Dalen.

Sara har skrivit på för spel med Dalen i två år och berättar att hon ser Dalen som ett lag med många duktiga spelare och att det ska bli grymt kul att spela med laget. Att byta från IKSU till Dalen känns lite som en nytändning menar hon.

Berglund beskriver sig själv som en snabb och stark spelare som gillar närkamper och ger 100 procent. Hon har erfarenhet som både back och forward, men trivs bäst som forward om hon får välja.

Urban Karlsson beskriver Sara som en målinriktad spelare som vill tävla, oavsett om det gäller träning eller match. Hon kommer passa bra in i laget menar Urban som tillägger att de är glada över att Sara valt att spela med Dalen (källa: http://www.ibkdalen.se/?n=1339).

 

Stort tack till alla er läsare

Jag ska hålla det kort eftersom det inte är relaterat till silly season, men jag vill rikta ett jättestort tack till alla er läsare och även till alla ni som röstat på Kämpa Dalen i innebandymagazinets blogg awards 2017. Det kom som en enorm överraskning för mig när jag blev kontaktad av innebandymagazinet om detta och tanken hade ärligt talat aldrig slagit mig att någon skulle lägga sin röst på min blogg.

Jag är väldigt rörd och jag hoppas att ni även fortsättningsvis följer och läser det jag skriver och att ni även fortsätter ta del av och sprider positivt om Dalen för att bidra till att alla duktiga och hårt slitande kvinnor och män, pojkar och flickor i Dalen uppmärksammas och får det erkännande de förtjänar. Jag vet att denna blogg inte kommer i närheten av att uppnå just detta, men det är ett försök att bidra och genom att läsa bidrar även ni.

Så, stort tack ska ni ha! Och jag vill även passa på att tillägga att säsongen fortsätter för Kämpa Dalen, nya sköna inlägg är på gång så glöm inte att kika in emellanåt.

En länk till artikeln finner ni här: http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=67310

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.