IBNorrland – ett första podcastförsök

Jag nämnde tidigare att jag och Maria haft ett spännande projekt på gång och vi känner oss nu redo för att göra ett försök att dela med oss av vad det är. Vi har länge känt att det saknas en innebandypodcast som fokuserar på innebandyn med lite nordligare breddgrader och till sist kände vi att, bära eller brista, vi kanske borde göra ett försök själva och se om det finns något som helst intresse för att lyssna på oss bland alla likasinnade innebandyälskare där ute.

Sagt och gjort, det var nog lite mer tidskrävande och klurigt än vad vi först räknat med, men här har ni vårt första försök till en inspelning! Lyssna gärna och tyck till! Om ni uppskattar det och vill höra mer av oss vore det jättefint om ni också hör av er till oss på något sätt och säger det till oss. Det ökar förstås chanserna att vi ger oss på att spela in fler avsnitt och förhoppningen är också på sikt att göra något mer av detta. Vi får se.

Ni hittar poddavsnittet på Soundcloud där ni antingen söker på IBNorrland eller klickar nedanstående länk:

https://soundcloud.com/user-779497347/ibnorrland-avsnitt-1

2 kommentarer

 1. anonym

  kan ni göra ett podcast avsnitt för vardera lag IBF Dalen Dam respektive herr o samma med IBK herr o dam. typ snacka om deras situation just nu, laget dom har och sånt

  • Anthony Sundström (inläggsförfattare)

   Hej!
   Det är absolut något vi har i åtanke och ska kika på! Kul med förslag och önskemål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.