Podcast: Lång intervju med Dalens Mattias Ljunggren

Jag har givit några hints tidigare om att jag och Maria haft något roligt på gång och det känns verkligen jättekul att äntligen få dela med oss av vår första, men förhoppningsvis inte sista, intervju i podcastformat! Passa på att ladda ner appen Soundcloud i mobilen och sök på IBNorrland, eller lyssna på avsnittet direkt via webbläsaren genom att klicka på länken (länk finner ni nedan).

Mattias_Ljunggren_podd

 

En lång intervju med Mattias Ljunggren

Vi fick äran och nöjet att sitta ner en lång stund med Dalens hårdskjutande backklippa Mattias Ljunggren och höra honom berätta om innebandykarriären, hur det var att börja spela på elitnivå i tidig ålder, valen han behövt göra och hur han hanterat både med- och motgångar. Mattias bjöd på trevligt och rakt snack, tips till unga spelare och berättade även en hel del om hur det är att vara en del av Dalen, en förening som ligger honom varmt om hjärtat. Vi passade även på att fiska efter lite silly-nyheter och efterfrågade svaret på frågan alla ställer sig: ”Vem äter egentligen mest pizza i Dalen?”.

Jag ber er, gå in och lyssna på Mattias – i hörlurarna på vägen till jobbet, under långpromenaden eller i bilen – och sprid den gärna!

https://soundcloud.com/user-779497347/intervju-med-mattias-ljunggren

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.