Måndag med nya möjligheter

Efter en mycket trevlig helg med med hela familjen samlad till en högtidsdag så återvänder vardagens bestyr efter helgens äventyr där Hockeymatch med u9, backtävling på skoter, slalom på åslia, skidturer i skogen, pulkåkning med smågrabbarna, luftning av skotern med sladden, och ett motorbyte ii en av bilarna var några aktiviteter vi höll på med.
När vardagen och ett kommunstyrelsemöte närmar sig så är det skönt att bitar faller på plats.
Vi har nu ett avtal med landstinget, likt det som vi föredrog på Folkan när vi visade upp Akutbilen och pratade om hur förändringarna av vatten och avloppstaxorna skulle bli.
Vi har nu fått samverkan i flera steg som ger mervärden för vår organisation när det gäller sjukvårdsinsatser i äldrevården, det är på en teknisk nivå i vår organisation.
Medans vissa spekulerar och gissar och tycker så vet majoriteten i Åsele vad som gäller, om någon undrar så fråga så får ni svar.
Information ska vara saklig och får inte utlova eller förespegla annat än gällande fakta, ibland behövs olika beslut för att politiken ska kunna informera rätt saker och inte spekulationer eller tyckanden.
Många olika saker att dryfta och besluta på ks imorgon, och förhoppningsvis är materialet komplett, väl underbyggt och tydligt inför de beslut som skall tas.

2 kommentarer

  1. Frisk än så länge

    Fet är bra att du ta tillvara på helgen! De är bra att de finns ett avtal om Akutbilen! Det är bra arbetat av dig o tjänstemännen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.