Helgaktiviteter

Helgerna innehåller så många möjligheter till roliga aktiviteter att valet kan vara svårt. Som småbarnsförälder, ja förälder överhuvudtaget så blir det en stor press att ”välja rätt” i den stora flora av aktiviteter som erbjuds i först och främst närområdet. Jag är hockeyförälder så fredagskvällen och träningen för smågrabbarna är en aktivitet som är rolig att vara på där framtidens hockeyspelare lägger ner en massa energi och tränar med stor entusiasm. Jag hade sedan ett par timmar i garaget hemmavid med större ungdomar där vissa reparationer skulle färdigställas.
Lördagens härliga temperatur gav smak av utevistelse, Åslia och utförsåkning, en tur med skotern, skidor i naturen? Nä det var garaget som tog förmiddagen i anspråk, en kort tur med skotrar till vår Bygdegård i Gafsele där några kreativa föreningar hade ordnat en frilufts och skotermässa med utställare och likasinnat intresserade att språkas med under otvungna former i ett trevligt väder, och välbesökt trots krock i kalendern med Junseles burkarcup, storumans och Lyckseles friluftsaktiviteter mm. Söndagen bjöd på en hockeycup i Lycksele där en buss fylld med med föräldrar, syskon och framförallt energiska hockeyungdomar som fick spela en hel dag mot olika lag i Lycksele var huvudaktivitet. Träffade även de energiska cross och enduroåkarna som var i algovik och tränade skoteråkning inför kommande emtävling i Finland och de svenska mästerskapen, att avrunda helgen och varva ner med familjen innan veckan tar vid med vardagsbestyr känns också skönt.
Ha en trevlig vecka och förhoppning om en förväntan inför nästkommande helgs aktiviteter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.