Medias roll och funktion

Medias roll!
Att via olika kanaler av media få ut sitt budskap har alltid varit en frågeställning som olika intressen försökt klara av. Vi har hela tiden haft en stark tro att vissa delar av den information som kommer via mediakanalerna är sann och trovärdig, man undrar hur det ligger till idag när man mera försöker söka sensationer och skandaler för att locka läsare/tittare. Dagens yngre är rent allmänt mera kritiska till det enorma informationsflöde som man har tillgång till. Det behövs att vi granskar den information som kommer till vår kännedom.
Jag länkar till hur man uppfattat debatten i en grannkommun….
http://blogg.vk.se/andreas/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.