Förändringar i vår närmiljö

Solen kommer åter, vi får ork, lust att leva och samlar styrka och energi inför den kommande våren och sommaren med allt vad det innebär. Arbetena ”tinar fram” i bokstavlig mening, vi som har flera olika årstider att ta hänsyn till måste nyttja den korta och intensiva sommarperioden till massor av arbeten som måste göras då. Anläggningsjobb, byggnationer och odling som vi bäst utför eller måste utföra under sommaren ska nu planeras och förberedas så att vi kan driva på i ett högt tempo under en kort och intensiv säsong.
I Åsele kommer det att bli flera stora annläggningsjobb som under en viss tid ger olägenheter under arbetstiden men som ska ge en bättre, säkrare och mer tilltalande miljö. Det betyder att vi får ha överseende för att maskiner och människor som sk göra jobben kan ”vara i vägen” och kanske upplevas som störande men det blir bra när det är färdigt. Att förändringar behöver en tid för att accepteras i samhället får vi också vara beredda på men händelserna visar på en framtidstro och utveckling och det vill vi ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.