Tack

Det är långt hemifrån, Göteborg. Att man nu ska tillbringa denna natt och hela helgen dag som natt med att i demokratisk anda diskutera, argumentera och sedan votera yrkanden som vi har med oss från våra medlemmar runt hela Sverige. De förslag till partiprogram som mejslats fram under månader, veckor , dagar och många långa timmar här och nu som vi till slut enats runt. Det blir vår ledstjärna och riktmedel för framtidens politik för Sverige.
Men jag tänkte skriva att jag längtar hem till min underbara familj som än en gång får ha fredagsmys, helgaktivitetr och det som för andra är ledighet och kvalitetstid utan ”gubben i huset”.
Det sliter naturligtvis i mitt hjärta. Men det är ett väldigt fint uppdrag att vara med och besluta om partiets inriktning. Det är också ett viktigt uppdrag att få en tydlighet i vår politik, det budskap om hur Socialdemokratin kan ge alla ett bättre Sverige.
Att få det fina uppdraget att företräde partiets medlemmar, på vilken nivå eller uppdrag det än är innebär dock att man får försaka av det egna livet och tiden. Men det är stimulerande, utmanande och otroligt roligt att få det finaste av förtroenden, att företräda er medlemmar!
Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.