V 43 ett år går verkligen fort

Dagar blir till veckor, veckor blir månader men nu har slutspurten av en valrörelse gjort alla dagar lika. Skönt när det är gjort. Ladda om, nya tag. Arbete för en tryggare vardag, arbetsdag för människor i Västerbotten.

Ja kör utbildning i veckan, försäkrings, arbetsmiljö och organisation. Skönt med vanliga vardagar igen, även om man måste ligga borta. En del nätter.

8B68BAAE-894D-4305-9839-6613092E0443

Man får resa, träffa många människor, lära nya saker. Men bäst är nog att man nu får landa hemma, Lomsjö är lugnt, fint och en liten miniatyrvärld av allt det utanför. Dagarna går, älgjakten pågår, många ” jaktbilar” som glider runt på vägarna runt byn. Jag har förresten inte jagat älg själv på flera år. Tiden som kommunalråd gjorde att man fick släppa många av sina egna verksamheter. Och det har som inte kommit något nytt älgjaktssug igen. Två av mina pojkar jagar, har hundar och ser till att man får sej några kilo av årets jakt. Brukar tänka på älgjakten när man reser, ser marken från flyg, vägar från bilen och jägare som spänt väntar på villebråd.

8781EDB1-341F-4BBB-BCF3-9D19923F71C2

”varje dag så hittar jag något att vara tacksam för och det är livets lärdom”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.