V 44 ett år går fort

Utbildningarnas tid, jag kör ju mycket korta utbildningsinsatser. 2, 3, 5 dagars.

Då blir de bortaliggning, favoriter är många av de små B&B som finns på snart alla orter. Jag börjar veckan i Kalix, sen ner till Pite och det var den arbetsveckan. Blir ändå ganska många mil i bil innan man får landa i Lomsjö.

6CE13559-8824-48C7-854A-0DDF4E693ABE

 

Inväntar med spänning ett slutgiltigt valresultat, vad månde detta bli. Känns som det kan bli en mycket svajig och osäker politik. För att någon ska kunna driva politisk förändring så måste man ju ha majoritet för att kunna genomföra det. Men det finns ingen majoritet eller tydlig samarbetskoalition som får det, varken på riks eller lokalplan. Vad månde detta bli?

B0BD4A51-BFD2-4BEF-9495-0D3CC19A0F97

 

Höststädning ute och inne, kläder som ska fram, kläder som ska hängas bort. Gräsklippare som ska vinterställas och möbler plockas in. Färdigställt ett växthus till Lotta så det ska finnas färdigt till vårens odlingssäsong. Pojkarna är mer heta att det snart ska finnas snö så några skotrar kan plockas fram, men jag hoppas det dröjer lääääänge än. Fina färger, en natur som visar en livfull höstprakt. Bakom huset har vi röjt upp ett gammalt samfällt grustag som ska få lite ”parkkänsla”, man klipper gräset och lämnar en del större lövträd som både skuggar och ger en känsla av skog. Där sjuder det av liv, fåglar i massor, nån räv och rådjur som brukar dyka upp.

” naturen skyndar aldrig, ändå blir allting utfört”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.