48 ett år går fort

Slut på efter förra veckans intensiva upplevelse. En massa intryck att bearbeta.  Nu var det några dagar där jag kör arbetsmiljöutbildning på Medlefors fhsk. Tillbaka i vardagen, kollar av med deltagarna vad dom kan om EP och inser att här måste vi göra läxan. Jobbar fram ett material för endagsutbildning i vad EU betyder för oss.

A4F9419E-FA0A-4B2F-B4E0-BD9B922A916E

Blåsigt, rått och kallt. Hösten tränger på. Ansöker om ett bygglov för å sätta in en kamin. Jag fyllde ju vedboden förra hösten när vi flyttade in. Har bara gått ett par famnar till korvgrillning sen dess. Röjde ju upp på samfällda marken bakom huset och tog då reda på de som grövre än tummen, blev en liten vedhög de oxå.

8A7E54AF-F3DB-4C9D-A839-58B63084A3A3

Skönt att inte ha några måsten, ingen vedhuggning, ingen jakt, båten är tagit upp….. ja kan sitta inne å läsa i stugvärmen på ledig tid. Så skönt, en tekopp, trevligt sällskap och en intressant bok. Och barnen klagar inte över å få vara inne när höststormarna med lite lämplig fukt blåser på.

” en bokälskare går aldrig till sängs ensam”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.