51 ett år går verkligen fort

Nu blir de allt tydligare, de som bestämmer har redan gjort upp. Varför det ska samarbetas, för att få igenom sina egna tankar om hur det ska vara. Hur man själv ska få mest ut av framtiden. Inga tankar på medborgarna som röstat, bara egensinnig vinning och då måste man se till att omge sig med de som inte säger ifrån. Då kan man styra från kulisserna.

E98776B8-FA20-4855-97D7-0874E4A5C215

När någon blir för obekväm finns inget utrymme för den. Då tar man till vad som helst för att bereda sin väg. Bara man får ” sin plats” så kan man gå över lik för den. Om jag vetat hur mycket fulspel det fanns i politiken då skulle jag nog aldrig ställt upp som förtroendevald från början.

34783592-0F04-4CC2-9BAF-797325938D26

För att göra gott så måste man må gott. Vad är väl bättre än en god sallad efter en dags förvärv. Med en tekopp och gott sällskap så man får varva ner. Crispsallad, tomater, kokta ägg, rödlök, tonfisk och majonnäs  räcker gott. Vid helg kan man byta ut te mot en ljus lageröl istället.

”Om saker går fel, gå inte med dom”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.