Rökar tarmen hittar på fuffens då och då (del 2)

 

Tänk vad en rökare kan hitta på för att få sig ett bloss. jag har alltid haft en dammvippa bredvid mitt medicinskåp, och för att slippa hämta den gamla pallen använder jag den långa armen som jag kallar dammvippan. Jag har blivit en jäkel på att fånga rätt, nyckeln hamnar direkt i handen. Ja!!! Jag kom på mig själv där jag stod med cigarett, dammvippa och bara log.

Hänga tillbaks nyckeln är heller ingen sak sätter bara fast den på öglan som dammvippan har.  Vips så sitter nyckeln där, oskyldigare dammvippa finns inte i denna värld.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>