Jag har en fråga till dig Edward Riedl och hela partiet

Och här önskar jag att du eller ni svarar mig korrekt och ärligt och inte ett språk som bara politiker förstår med en massa siffror och tabeller. Istället önskar jag du/ni ska komma ned på arbetsgolvet ett tag. För mig är detta allvar.

Jag har en mycket god och kär vän, han åkte på prostatacancern inte så länge sen, och den operationen som blev, måste ha varit en oförglömlig och fruktansvärd skrämmande upplevelse. Han har nu kommit igen och klarat den allvarliga krisen(Tack och lov för det).

Tjurig och kraftfull i själen vill han jobba och han jobbar ännu med sin heltid efter ingreppen, och så har det pågått i månader, även fast läkarna ville/vill att han skulle/ska gå ned till halvtid. Jag vill tilllägga! Nu i denna stund jag skriver känner han själv att han måste ta det lugnare. Men nu kommer mitt men… Hur kan försäkringskassan då avslå läkarnas intyg, de intygen som anser att han inte ska fortsättningsvis arbeta heltid, och att han behöver gå ned på halvtid för att huvudtaget kroppen ska orka med att läka. 

HUR KAN DETTA VARA MÖJLIGT?

Jag har en fråga till!

Är detta verkligen sant att ni kan använda orden mänskliga rättigheter, ta det sedan i er hand och kasta i soptunnan? Skam går på torra land, besviken blir jag när jag ser hur illa vi människor behandlas av ert tänkande, och jag står för varje ord jag skriver här, näst intill tycker jag att detta är straffbart det som utövas av försäkringskassan och Moderaterna .

NI TVINGAR UT FOLK I ARBETE SOM INTE RIKTIGT ORKAR MED PÅ GRUND AV OLIKA SITUATIONER I DERAS LIV OCH LEVERNE. ÄR DET SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ DE ORDEN?

Annevi

4 kommentarer

  1. Leif

    Nu tycker nog Edward att du demoniserar honom igen. Jag förutspår att du får ett meddelande av honom som i grova drag kan översättas till att arbete ger frihet. I sann 40-tals anda. Edward pratar ofta om demonisering men är finns det demoner i samhället är det Edwards och hans gelikar som efter år fortfarande inte gjort något sjukförsäkringen. Har själv 2 bekantas bekanta som tagit sitt liv pga de nya reglerna. Demonen Edward väljer såklart att inte kommentera de fel hans politik ställer till utan nöjer sig att kommentera att det är bättre än förut. Fegt är bara ordet och feg är Edward!!!

  2. Annevi Linder

    Svar till Lena (2010-11-20 18:46)
    Tack för dina fina ord, jag tar dom till mig. Men egentligen handlar det inte, om jag skriver bra eller dåligt. Här handlar det om min sorgsenhet över hur min kompis får kämpa. Moderaterna har säkert något som är bra i sin politik, men här tycker jag de har trampat rejält i dess klaver, och så är det en stor arrogans som jag ser när de inte svara på frågorna i mitt brev.
    Kramen
    Annevi

  3. Annevi Linder

    Svar till Leif (2010-11-19 18:19)
    (Din kommentar kom först leif och jag besvarade den, men det blev något fel i masineriet. Jag gör om det.)
    Edward kanske tycker det men det är ledsamt att inte han eller någon annan inom partiet svarar på frågan. Det är en allvarlig fråga och för många andra som har hamnat i denna dilemma, men på olika sätt. Det är många Moderater på bloggen, de ska ju representera Sveriges Regering. Men jag ställer mig själv frågan. På vilket sätt?
    Jag vill också säga, jag är djupt ledsen för vad som har hänt dina bekantas bekanta
    Kramar
    Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.