Hej Alla!

Jag skulle vilja säga en sak. Även fast VK har gett oss chansen att sålla bort kommentarer som vi inte gillar, så kommer jag att lägga ut alla som kommenterar min blogg. Om ni så skriver fult till mig eller vill klandra andra i min blogg  är det upp till er själva, Jag kan endast skriva vad jag tycker och känner, och om ni skriver snällt så kan jag bara glädjas.

Att sålla bort är att förfina allt, det negativa kanske oxå ska komma fram. Ja! jag vet jag låter kaxig och stursk, men under ytan är jag nog inte det. Hur som helst så känns det mera ärligt.

12 kommentarer

  1. Mr Cool

    Jo Anneli, jag har en synpunkt på din blogg…Du skriver ganska ofta politiska inlägg där det med all önskvärd tydlighet framgår vilket politiskt läger du tillhör och inget fel i det. MEN det framgår också tydligt att du även driver ett företag (jag har själv handlat av dig vid ett tillfälle) och då är det en dödssynd att i den rollen ge sig in i en politisk debatt. Men Elektrofredrik AB kanske går så bra att du kanske inte behöver bekymra dig över att kunder kanske avstår att handla av er eftersom dom inte gillar det politiska ställningstagandet. Fundera på detta……

  2. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2010-11-21 11:23)
    Hej Mr Cool
    Jag behöver inte fundera på det, för det är allas rättighet att tro på det de vill. Det är också allas rättighet att inte gilla eller gilla vårt företag. Om inte kunderna vill handla av oss på grund av mina politiska inlägg här på bloggen så kan jag heller inte göra något åt det, vare sig om firman går uruselt eller jättebra. Jag kan ju inte tvinga in dom
    Kram

  3. Isak

    Har haft stor fördragsamhet över Mr Cool och hans extre-
    mism. Även dom svarta fåren har ju rätt att få ha en åsikt
    om dom håller sig till dom pressetiska reglerna. Mr Cool
    har nu gått längre, och drar sig inte för att börja hota
    människor med förtäckt köpbojkott bara för att dom utnytt-
    jar sina demokratiska rättigheter med att tala om vad man
    tycker om sitt lands regering och dess företrädare. Dom
    förtäckta hot som Mr Cool nu framför mot Annevi och hennes
    företag är sjukt och borde anmälas och då inte bara till
    VK. Annevi eller någon annan får inte skrämmas till tyst-
    nad.

  4. Annevi Linder

    Svar till Isak (2010-11-21 17:07)
    Tack för ditt svar Isak, men jag tystnar inte bara för hans kommentar, och jag hoppas inte att någon annan gör det heller, för MR Cool känns som en liten droppe i mitt hav.
    Jämnställdheten är i ett skeende av omänskligt värde, politiken är inget annnat än frispråkigt oförstånd. Mobbing på den högsta nivån.
    Tack ännu en gång för din omtanke om oss.
    Kramen
    Annevi

  5. Mr Cool

    Annevi, du har helt rätt i att jag är att betrakta som en droppe i havet men det gläder mig mycket att sådana som Isak tillmäter mig betydligt större förmågor. Det jag försökte säga var att företagande kopplat till politiska uttalanden KAN ha ett pris. I företagspolicys är det ett normaltillstånd att inte göra så men du har ju klart deklarerat att det inte är något problem och bra är väl det.
    Anrika Elektrofredrik utgör ett utmärkt komplement till den ytterst välsorterade järnaffären i Sorsele och den enda synpunkten jag har är era begränsade öppettider. Men jag förstår varför det är så.

  6. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2010-11-22 12:36)
    I MITT HAV JA! Du kanske inte förstår, jag vill gärna förklara. I mitt vatten har även jag träffat på de som inte vill mig väl, så en till spelar ingen roll,och du har fel, du har nu haft 2 synpunkter. 1 Man ska vara TYST, inte använda politiska inlägg i bloggen det kan skada företaget. 2 Våra öppettider. Nu undrar jag vad är nästa? Som sagts böjer jag mig inte för att vi råkar ha ett företag, mina politiska tankar finns där ändå,om andra vill hålla sin politik i tysthet så är det inget fel i det. Så för mig UPP TILL KAMP FÖR MÖJLIGHETEN OCH FRIHETEN ATT FÅ UTTRYCKA DET MAN TYCKER OM POLITIKEN

  7. Mr Cool

    Avslutningsvis så förstår jag inte dina agressiva utfall. Det är också trist att du inte kan läsa innantill för jag har aldrig sagt att man skall vara tyst utan bara att ditt ställningstagande kan påverka företagets resultat (och det oavsett politisk inriktning). Jag har också skrivit att det är bra om det inte förorsakat några problem. Hur sen min kommentar om era öppettider skulle vara att jag vill dig illa är en ytterst märklig konklusion. Det hela påminner mig om när F.. läser bibeln.

  8. Isak

    Den enda förmåga jag tillmätt Mr Cool är då han likt Baron
    von Munschasen skroderar om hur mycket skattepengar han
    undanhållit svenska staten. Och det skulle vara förödande
    för demokratin om Mr Cool finge hålla på ostört med att
    skrämma människor med represalier när man utnyttjar sina
    mänskliga rättigheter. Tyvärr så har det blivit tystare
    på många håll, inte minst på arbetsplatserna. Rädda och
    tysta människor är otrygga människor.

  9. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2010-11-22 15:04)
    Hej MR COOL
    Var någonstans är jag agressiv, och läsa det kan jag, jag har progressiva glas. Bibeln ja! Den läser jag nästan varje dag.
    Kram
    Annevi

  10. Per-Ola Moström

    Så har också du drabbats av mrcool. Han har ”jagat” mig i 2 år nu med ända upp till 16 reaktionära kommentarer på EN dag!
    Och han hotar alltid. Tycker att jag ska ta livet av mig. Sen har han en ”teknik” att han ger sken av att han har träffat mig. ”Jag hälsar på dig” skrev han till mig. Så tro honom inte.

    Jag har i ett års tid ALLTID tagit bort hans kränkande inlägg. En dag kommer hans identitet fram det är jag säker på. Jag har polisanmält honom för dataintrång, men VK hade valt att radera hans ip-nummer!

    Så ta bort han du också. Vi är många som gör det. Han tillför intet positivt i livet

  11. Annevi Linder

    Svar till Per-Ola Moström (2010-11-25 11:16)
    Hej Per-Ola
    Först och främst, VK kanske också har drabbats av MR Cool för din kommentar och Jan Nilssons hamnade på min skrivna blogg på direkten.
    Jag svarade på Lena Stenlunds blogg i går kväll stängde datorn för att se filmen som familjen hade börjat se. Innan jag gick i säng ville jag kolla på datorn, så jag slog på den igen då hade Nilssons svar redan lagts ut. Hur kunde det gå till? Din kommentar var också tydligen klar och utlagt när jag slog upp datorn i morse, och det var utan min medverkan. Jag vill skriva ett svar innan jag skickar eran kommentar till vk:s sida.
    HAR VK FÅTT NÅGOT FEL I MASINERIET? Så många datatekniker som finns där på VK, kanske de skulle kunna se över linjerna, men det kanske är min dator som har något slags av virus. Jag är inte så duktig på datorer i grunden, jag bara skriver.
    Är inte det fel av VK att radera hans IP-nummer när sådant här händer och polisanmäler som du nu beskriver för mig. Får de verkligen hantera det så?
    Jag tänker sätta ut de kommentarer jag får och tycker VK något annat får de ta tillbaks det här med att vi ska själva välja vilka kommentarer vi vill ha i vår bloggarvärld. Jag ser ju att det är för och nackdelar, men det var det väl före också. Är det då inte bättre att hålla kvar ip-nummret så att det syns vem där som skriver. Nä jag ska inte lägga mig i det för jag kan inte mycket om datorns linjer.
    Kramen
    Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.