Inlandsinnovation, tro ja hä..!

Nå..å, vasch faa..n to penninga vägen? De där´a utlovenes penningbunta som Maud Olofsson sä käckt pladdr´e omkring ve. De där´a  2 mille säcka hit´na till Norrland som folke skull samses om. No för att ve vart åstule post´n, men SKICKE GE TE FEL ADRESS, SÄ HÄ STANN´E I STOCKHOLM?

Ja nå faa..n föschstå ja, att hä ä full aktivitet för å finn åt säck´a i södra Sverge, ge vill väl ha hä själv hä ä väl därför hä ha tag´e sä lång ti. ETT ÅR SEN! Å.. Gunnar Olofsson han ve vehuggarbyxen på Svea skog AB, ska väl förståss å sno å nyp åt sä några körvören. De där´a Säck´a ä nå tom innan dem hinn hittn´a opp. Tro na anne nähä..

Finspråk´e ä å karl´n, den där Zetterberg han säj sänna om lokal´n dem ska ha ”Det blir inget stort kansli, bara sex platser” Hä ä ungefär som Lanstinge Ovette P säj ” Det blir inga stora indragningar just i Norrland, bara några få akutplatser och ambulanser, ni får hjälp av brandkåren, vi har även dragit in på administrationen och i våra lokaler och enheter. Nä men gå å dra na gamm-tyll´e över ge.

VE FÅ S.O.S:A BRANNKÅR´N NÄR VE HA BRUTTE LÅRBENSHALSA PÅ ISHALKA!

Å sä.. investeres hä te allt anne. Leif Zetterberg ska väl ha rene stilmöblen, hä gå väl in´t ve na begagne från loppis affär´a kunn ja tänk. Ja hä ä sänna..

Si åt! Ja försto väl hä.

När man läs längre ne på artikla, sä ska int Zetterberg invester i nån social verksamhet. Nä! Hä ska planeres å gräves för gull´e på fjälltöppen. Varför sku annars inlanne´s aktöra som han kall dem, bara ha sysselsättningen ve mineral´a, skogen å besöksnäringen, och få penning-ör´e.Förrest´n unner om de hära aktöra ens köm från övre Sverge.

UTRÄKNE ALLT iiiiiii..HOP! 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>