Peter Olofsson (Landstinget)

Peter Olofsson (S) lovar ett sjukvårdslyft! Peter Olofsson skriver också i sin blogg citat: Vi Socialdemokrater satsar på sjukvården, för oss går välfärden före skattesänkningarna.

Jag skriver! Ni valde INTE sjukvården för några år sedan, ni inom Landstingets socialdemokrati (poängtera att jag skriver Landstingets socialdemokrati) valde istället att göra indragningar,  försämra vården för oss i inlandet. Ni med Landstingsdirektören Jonas Rastad i spetsen valde att förstöra för Dorotea genom att ta bort en väl fungerande sjukstuga med läkare, personal, väl fungerande utrustning och ambulans, Ni ställde till med oreda, stress och osäkerhet, otrygghet  i de små  kommunerna. Ni valde att visa vem som styrde och hade makt. Ni valde INTE att lyssna på medborgarna!

Du vänder kappan efter vinden Peter! När jag läser vad du skriver i din blogg så blir jag enbart lessen och besviken. Kan tänkas att de nu styrande Moderat  partiet fryser statliga pengar till sjukvården och istället vill privatisera hela Sverige, så behöver inte det betyda att ni i eran tur fryser ned medborgarnas rättigheter till sjukvård. Fick ni bättre pengaresurser att fördela genom ert förfarande för cirka 3 år sedan när ni hälsade på i våra kommuner? Klarade ni er igenom ekonomiskt genom ert sparande av indragningar inom personal, mottagningar och sjukstugor och äldreomsorgen?

En sak till!

Enligt vad jag har hört ryktas om, har Stefan Löfven (S)  fått frågan som lyder så här ungefär.

– Varför kan inte ni styra upp sjukvårdsindragningarna inom de Socialdemokratiska Landstingen?

Svaret blev liktydigt  som Fredrik Reinfeldt statsministern uttryckte sig när han var på besök i Umeå. En reporter ställde näst intill liknande fråga till honom.

– Varför kan inte ni styra upp sjukvårdsindragningarna i Landstinget? se till att de får ekonomiskt stöd. ungefär så löd frågan och svaret blev från de båda ungefär så här.

– DET HAR VI INGET ATT GÖRA MED, DET MÅSTE TAS GENOM LANDSTINGET!

Därav så skriver jag också (LANDSTINGETS SOCIALDEMOKRATI) för jag upplever att ni inom Landstingets korridorer tar egna vägar och har växt ut med en helt annan socialdemokratisk syn som ni anser är rätt i era ögon, men väljer dock att finnas under namnet Socialdemokraternas tankar och flagga.

Välfärden för oss i Västerbotten har ni INTE inom (Landstingets socialdemokrati) kunnat hålla, och det löftet som du skriver om att vi i Västerbotten skall få 44 miljoner kronor om du och de dina får sitta kvar, det skulle jag vilja se. Hur än du nu kommer att argumentera så kommer ni inom Landstinget inte att kunna ändra min åsikt, den är min och jag har rätt till den. För mig tillhör ni inte Socialdemokraternas ideologi och tanke, för mig är ni en egen regerande kartell inom Landstinget.

Ursäkta mig Peter. Jag blir bara så besviken, dock är detta mina åsikter.

Med Hälsningar

Annevi Linder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.