Ja ni var bra fast streaplers kom etta, men det är väl för att jag är årgång femtiosexa, typ

Annevi

Detta blev den bästa bilden, den näst bästa bilden kommer sen, då verkar han vara mer den vanliga killen. Sedan kommer ordningsvakter som jag anser var lugnet självt. Sen ska ni veta jag fastna också på korten men det får ni se någon annan kväll.

På tal om kväll, matserveringen på campingen var sjyst med en kypare som gjorde mången hyss, främst så hade han hade väldiga problem med dukningen. Papptallrikarna blåste all världens väg men han höll ut gjorde det bra ,som sprant och plockade även pappmuggar. Serveringspersonalen var bra och hur det än var med pommesfritesen så tillslut fanns det god mat på pappservisen. Tack för en trevlig kväll campinggrannar, vi samlar mod kanske det blir till nästa sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.