Jag stod väldigt nära scenen

GUBBENTack ändå för att jag fick stå så nära, någorlunda kort blev det då så att jag kunde få de på bloggen.
Tack det var snällt, men till nästa gång har jag nog beställt en ny bättre kamera

Jaha och så var det ju jag kvar, på bilderna från dansgalan.
Jag blunda, varför det? Ja jag kunde inte se, trodde det var först för pilsnern, men insåg att högtalaren bredvid scen var den som fick mina nerver att promenera ut genom kroppen.

Snacka om ljud och dunkedunk jag var alldeles stum efteråt. Kunde knappt gå, hoppa fram var det jag kunde till dunkandet som ej lämnade knoppen. Var ej heller helt säker om jag hade kvar mina kläder, för de blåste fram och tillbaks när ljudet kom stormande.

Ja ni ser vad blek jag är, och make upen den fann jag nere vid mina knän, munnen ville bli sned med ett osäkert leende. så även muntaschen som ej syns så mycket på bild, jag plockade den med en pincett innan jag gick dit. Aldrig i h¤¤tet jag gör om det igen. Hellre sätter jag mig ned och dricker en pilsner på campingen. Men vad gör man inte för att få ned några bilder till bloggen för just bara er hm…..

Ni ska veta jag blev glad när jag öppnade ögonen, då stod gubben framför mig och sa.
– Men lilla gumman var har du köpt den gummimasken. Ja vad skulle jag säga, ja inte var den från marknaden. Så jag sa! Den fick jag helt gratis från E-typs högtalare.

Jag fick en kram av min vän och karl, så jag blev jag glad igen.
Kramar till er och med en önskan om en skön sommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.