AUKTION

annevi

Ja nu vänder jag blad på lördag blir det auktion i örträsk, Norsjö kommun.
Kl: 11:00
Visning Kl: 10.00

Dit ska vi! Jag ska bära kartonger och sälja fika och Hazze ska auktionera bort äldre stolar, soffor, klaffbord, klockor, möbler, fiskedrag, fönster med karm. Verktyg och makiner, pinnsvets, ässja. Frysbox, torktumlare, fårstängsel, motorsåg, äldre jordfräs och båtmotor.

Ja hur tror ni det ska gå! Han slår snabba slag och jag ska stå bredvid och ge honom kartongerna, ja, jag vill inte tänka tanken, tänk om han auktionerar bort mig för en femma, det kan ju lätt hända om jag står där hos honom och inte har hunnit få upp porslinsfiguren från lådan.

– Ge mig en femma för denna figur, hon är fin, eller hur? Men allt för gammal, nött och stött i kanterna och flagnar i färgen, får jag en femma?, ropar han rätt och slätt.

Ja men inte blir det grant, jag tror jag säljer fika istället vid vår husvagn där jag känner mig hemma. Utifall han skulle få blodad tand och sälja mig för en femma.

Kom gärna och hälsa på, kaffe finns att få, korv med bröd och ett antal lådor att ropa på. Som sagt, snabba bud och slag blir det på lördag när Hazze står på scen med högtalare och mikrofonen

VÄLKOMMEN!

2 kommentarer

  1. Inger Hellman

    Jag träffade din man och frågade om du fanns kvar, nej han sa, sålt henne för en tia jag har. Men snälla Hazze det kan du väl inte mena, då du ingen fru har. Skojar bara, nog finns hon kvar.
    Tack Annevi för alla dina underfundiga texter, jag läser alla dina bloggar med stor förtjusning.
    ps jag försöker rimma lite ds

  2. Annevi Linder

    Svar till Inger Hellman (2009-07-09 10:03)
    Hej Inger.
    Tack för din kommentar,såg den igår men just som jag skulle svara dig så slockna elverket. Men i dag har hasse varit snäll och fixat bensin till den, så jag kan mellan varven titta på bloggen. Bra att du också försöker dig på att dikta då blir vi ju två här på bloggen. Kramar till dig och tack igen för kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.