Blå färg och olja

Gubben var rädd må ni tro, han skyndade sig att pensla olja på hans hemmagjorda bastustol, för nu när jag och mor har penseln i vår hand, då vet vi aldrig vad som hända kan. Har nog sneglat fram och tillbaks, den skulle ha blivit bra med det blåa.

Tur ändå vi hade två stolar som vi kunde måla på, då slipper jag kråma och stå i det blir sådant slit på mitt höftparti, när jag ska vicka på stjärten, hålla i hatten och samtidigt vara vacker. Kicki jag har försökt, föga hjälpte det, snyggare har jag sett sa han byt hatt. ( Se äldre inlägg Vackert sytt, med kommentar) Japp sa jag och gjorde mig en hatt av kottar då istället, nä..ä han såg mig inte ens bland penseln och oljeburken, så inte får jag sitta på hans ställe.

Ja som sagts i morse olja han så fettet skvätte och rann, Adam vår hund är totalt helblank, glittrar i solen och och blänker som ett oljefat jag får väl stoppa honom i spat och se om inte pälsen blir ren innan kvällen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.