(Del 2) Bror min ville jag skulle se bättre, när jag rastar hunden på energispararkvällarna

Ja..a Jag ringde och pratade med min bror idag Jimmy, och berättade om mörkläggningen som var förra natten han tyckte jag skulle ringa upp kommunen, och be dom sätta större stearinljus efter vägen. Det var ingen dum ide´då sparar ju kommunen strömmen ännu mer, de kan ju ha det så hela vintern. Inte skulle det kosta så mycket heller att köpa till större tändstickor och ställa fram vid olika vägfickor.

– Du kan ju själv släcka och tända eftersom du går, så sa bror min.

Ja det var inte dumt det här jag behöver inte bli antastad så mycket heller, febern blåskatarren blir ju putsväck och jag ser ju på ett ungefär vart jag ska gå, istället för att ränna in i fontänen varje gång på gårn. Det lyser ju upp lite mer på gatan. Bror min han förstår det här för han ser ju dårligt han också, precis som jag ungefär.

Ja men jäklar i det bror du är hyvens! Tur jag ringde dig innan jag släpade ut i rena ursinne toalettstolen på vår bro, för att  sedan åka med den till Herr gatukontor. Jag ska ringa och höra efter jag tror nog kommun kan sätta, större stearinljus efter trottoarkanten istället för snökäppar.

Men jag undrar, om nu vi ska spara blir det ju fel om det bara ska vara i Sorsele, jag tycker vi alla skulle hänga med, även sörlänningar. Det blir nog bra det här, tack bror för tipset och lyset till hela Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.