Får jag lov att presentera för er Axelina

 AXELINA
Hon har julförklädet klart, för att åka till Ava och Ina. Klapparna ligger där de ska, plockas upp dag för dag för julaftonskvällen kommer ju snart, och när julstöket är över reser hon hem. Ja! För Axelina bor ju i Storbäcken. Där trivs hon må ni tro bland gran och tall, även om det är trettio grader kallt.
 Hon pysslar och står i, ser till att djuren har mat i sitt skafferi. Ger tomtefar och tomtemor den gröt de ska ha, och väver skoband till tomtebarn. När Nyårsaftons-stjärnan glimmar ska Axelina med sina vänner se på, när tomtefar och tomtemor hurrar och önskar GOTT NYTT ÅR!  
   

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.