Sorsele Poesi sällskap

 

Sorsele Poesi sällskap har nu fått andra boken klar jag fick den i min brevlåda idag, och jag med spänning började bläddra från första sidan till dess sista blad. Allt eftersom jag läste kom dikterna fram, skämtsamma äventyr likväl som sorg, smärta och städbestyr. Den yngre generationens tankar är samlade i antologin, och konstnärernas eleganta motorik  visas nu som tavlor på bild i boken.

Jag vill slå ett slag för Sorsele Poesi sällskap, för Ni som har kämpat för att få boken klar. Jan, Maria, Carina, Ing-Mari, Olle och Bernt-Erik. Ja som sagts, jag lyfter hatten för er ni har verkligen gjort  ett gediget och vackert sammanflätat arbete.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.