Kopparstopp

 

Det är inte klokt vad vi är eftertraktade vi Norrlänningar, och det är nog riktigt det Edward Riedl säger. VI ÄR BEROENDE AV VARANDRA PÅ OLIKA SÄTT! Visst är det så! Om inte vi kan hålla igång ruljansen,och inte råvarorna från norrland tar sig söder ut då stoppas vatten, koppar tågen menar jag, och det är ju inte bra när inte det fungerar som det ska.
Men jag undrar ska inte vattenkraft, skog och malm stanna här invid källornas dal NORRLAND.? Ja in´t  vet ja som bar´a  gå några mil å hämt post´n ini brevlåda varje dag, å då är hä ju ba en massa reklam. 
 
Annevi
 
 

2 kommentarer

 1. Skogsägare

  Problemet är ju att Staten äger bolagen och fördelar pengarna efter eget huvud. Ofta på ett sätt som politikerna tror sig vinna röster på.

 2. Annevi Linder

  Svar till Skogsägare (2011-01-22 10:35)
  Hej skogsägare.

  Allt ägs ju uta stat´n snart, hä dröj väl int läng förn´s dem å ta Vindelälva. Hä ä tur dem lätt oss ha kvar tåa, sä ve åtminstone kunn gå ve deklarationspappera te brevlå´a. Men hä ha dem väl räkn´e ut själv förstå ja.
  Nä.. nu va ja in´t snäll, men tänk om dem planer å ta Vindelälva!
  Tack för kommentaren
  Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.