Smarta VILDMARKSDATA

 

 

Sorsele kan ha lite av invånarantal, men faktumet är det, att det finns datorkillar kvar som har datorhjärnor med inprogrammerade hjälpfunktioners kapacitet. De rumsterar i en lokal vid strandvägens gata här i Sorsele.

När vi börjar hata dess bärbara datamanick, och den riktigt inte gör som vi vill. RING!
DE VILD BOYS AND GIRLS WITH THE MAGIC BRAINS PÅ VILDMARKSDATA HÄR I SORSELE.
 
 
 Min Acer pajade I förra veckan skulle försöka överföra en låt från skivan Torleifs, trodde inte alls det skulle vara så svårt. Gick åt h…vetet! Jag skämtar inte när jag säger, nästan alla program blev bort raderad. Nej nej ett sådant konststycke kan tydligen bara jag hantera, förvandla en dator till massor av trasselknutar, och program som ej kan förmedla mera.
Tur Niklas från Vildmarksdata fanns tillhands.
          Hur i … Ingen ska kunna göra en sådan sak, ha sönder en datorapparat!
          JO JAG!
 
Glad var jag dock att Niklas fixade datorn, och efter två timmars arbete med USB, samtal till Olov, sladdar och allt vad det heter, så lyfte han blicken suckade och sa.
          Nu fungerar den men RÖR bara inte tangentknapparna.
Så nu sitter jag här och tittar på ikonerna som finns på skrivbordet, och jag törs inte trycka på tangenterna alls.
Nä.. jag skämtar!
 
Tack så jättemycket Niklas och alla ni andra på Vildmarksdata, det här fixade ni bra, nu kan jag fortsätta blogga på VK:sidan.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.