Till Edward Riedl

Eftersom jag inte får några svar på mina kommentarer och frågor så gör jag som vanligt igen, jag skriver i mitt eget blogginlägg.

Du har skrivit i ett av dina blogginlägg och överskriften heter. Den fria debatten på nätet, och jag citerar en mening där.

 ”För egen del är den ett bra instrument i mitt politiska arbete.”

Min fråga då: Har du rätt att skriva hur du vill i dina blogginlägg, fastslå saker och ting i undermeningar och ord utan att tro att det kan vara en kränkning eller personangrepp? Det var min första fråga.

Du har skrivit i ett av dina blogginlägg och överskriften heter. Orimligt att filma vårdpersonal, och jag citerar en mening där.

För mig är det helt orimligt att vårdpersonal blir filmade av patienter och anhöriga”. ( vill bara sätta en liten parantes här, du har stavat fel det heter patienter och inte patenter), inte för att vara elak jag påpekar bara det hela. Jag felar också hur mycket som helst i mina ordval och meningar och stavningar. Nog om detta! Jag ställer istället frågan.

Min fråga var då: Vad tror du det beror på att patienter och anhöriga filmar vårdpersonalen?

Du har skrivit i ett av dina blogginlägg och överskriften heter. Verksamhetsbesök på Sveriges Radio i Västerbotten, och jag citerar en mening där.

”Besöket stärkte mig också i uppfattningen om att vi behöver fler aktörer även på radiomarknaden för att klara mångfalden och de grundläggande demokratiuppdragen”.

Min fråga var då: Grundläggande demokratiuppdrag vad skulle det bestå av? Vilka aktörer på radiomarknaden menar du då?

Du har skrivit i ett av dina blogginlägg och överskriften heter. Mer pengar till underhåll av järnvägar och vägar, och jag citerar två meningar där.

”Satsningen är på 5 miljarder kronor för åren 2012 och 2013. 3,6 miljarder kronor går till järnväg och 1,4 miljarder kronor går till vägar”.

Min fråga var då: Vilka vägar?

 

För ett tag sedan skrev du i ditt blogginlägg som överskriften heter. Vilken fest, det inlägget handlar om hur fackföreningen SKTF slog på stort. Jag citerar givetvis den meningen ”Spontant känns det övermaga”. I ett annat blogginlägg skriver du som överskriften heter Avslutningen på riksdagens högtidliga öppnande. Citat: ”Samtliga riksdagsledamöter, regeringen och kungafamiljen var där”.  

Min fråga var där: Vad kostade den festen?

Förstår att du har mycket på jobbet så du hinner inte med alla kommentarer. Men du verkar vara mycket på VK-bloggen ändå, så jag tycker faktiskt att du ska kunna svara på mina och andras frågor.

Min fråga är: ska inte politiker göra det?

Min fråga är: Vad gör ni annars där, är det bara för reklamsyftet?

Svar mottages med största intresse

Med vänliga hälsningar

Annevi Linder

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    En annan fråga ifall det är rent demokratiskt att inte föra en dialog med andra politiker såsom väljare mfl när dessa lämna kommentarer elelr kritik till vad han skriver om.
    Hur gick det med devisen om varannan vecka ska han besvara kommentarerna, funger inte heller.
    Överlag så har jag märkt att moderata politiker vill inte längre besvara komentarerna som förekommer på deras bloggar. Kan det vara så att vi lyftar fram sådant som de vill dölja med deras retorik i olika sakfrågor?!
    Oftast med innehållslöst använt retoriken ”sunda statsfinanser”. Dock saknas det ”sunda välfärdsystem” i deras politiska retorik. Allt om arbetslinje döljs av deras egna metoder för statens anställda har dåliga villkor.
    Sensmoralen är sig lik bland borgligheten och socitets folket precis som det var en gång i tiden då adeln hade frossa ur folket till fattigdom. Det framgick även i tv programmet Sveriges Historia. Vad då ta ansvar och förvränga sanningshalten med deras politik!

  2. Annevi Linder

    Svar till Krister Klermalm (2011-09-21 14:41)
    Hej Krister
    Det kanske är meningen med att Alliansen ska vara på topp ett tag, som Riedl vill påpeka med sina sifo mätningar. De kanske på något vis också måste se att man inte kan gå och trampa på folk hur som helst, och då framför allt de som redan ligger för det är i det tysta folket som styrkan finnes. Tror jag! Det kan kanske ta tid men de människor som har fått kämpa till sig ”livet”, de människorna ska nog ingen nonchalera, för de ligger egentligen inte som många tror, de står och väntar i sin startgrop på startsignalen.
    Ja inte vet jag! Men ett är då säkert än har dina och mina och även vissa andras frågor ej fått några svar. Det kanske också tar tid, de måste väl tänka eller så tycker de att vi inte är nog kompetenta, och helt enkelt bara nonchalerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.