GOD JUL GOD JUL

Tack alla ni som läser min blogg, och så vill jag passa på att önska er alla en God Jul och Gott nytt år.

 

 

                   @Annevi

4 kommentarer

 1. Inger Hellman

  Jag vill också önska dig en riktigt God Jul kära Annevi…du skriver så mycket klokt, men jag är inte riktigt lika alert då det gäller att bekräfta. Hoppas du formar många nya ord och meningar framöver för det behövs.

 2. Annevi Linder

  Svar till Inger Hellman (2011-12-22 09:19)
  Tack snälla Inger för dina fina ord.
  Det samma säger jag till dig, du skriver mycket bra här på bloggen.
  Många många kramar till dig.

 3. Isak

  Önskar dig detsamma. Och du skall veta, att jag är en
  av alla dina beundrare. Om vi hjälps åt, så ska vi nog
  kunna kämpa ner ondskan.

 4. Annevi Linder

  Svar till Isak (2011-12-22 18:01)
  Hej Isak.
  Vet du! Jag hamnade mitt i ett tv:program för någon vecka sedan. Det handlade om ljus och mörk energi, eller om det var materia. Äh .. jag kan inget om sånt där. Men i alla fall så sas det att den mörka energin(materian) i rymden var så mycket mera utav än den ljusa. Inte undra på att det är krig och elände! Tänkte jag flyktigt 🙁
  Man vet ju aldrig, vi kanske blir påverkad bara av den yttre rymdens mörka energi, så att kämpa för det ljusa, tror jag inte tar skada 🙂
  Tänd ett ljus i mörkret, det brukar man ju höra ofta folk säga, det kanske ligger något i just den meningen. Vem vet! Så vi får väl kämpa på så gott det går, så kanske det blir något ljusare här i världen och vi får kanske så småningom bort någorlunda av ondskan.
  Tack Isak för den vänliga och hjärtliga kommentaren.
  Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.